| Floripiticuta a întrebat:

O intrebare! Cum pot sa imi fac dintii sa fie mai albi? Imi respect rutina pentru spălatul pe dinti, dar tot ii am gălbui. Va rog, ajutați-ma! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Din pacate, e foarte greu sa iti mentii dintii albi, chiar daca ai o igiena orala pe care o respecti cu strictete. Albirea profesionala, la medicul stomatolog, este cea mai buna varianta.

| Floripiticuta explică (pentru AFR81):

Si cat costa?

| AFR81 a răspuns (pentru Floripiticuta):

800 de lei albire totala mi-a cerut mie. Sunt si mai scumpe. Totusi, inainte de asta, trebuie rezolvate absolut toate cariile si curatat tartrul, deci ar mai costa ceva bani daca ai si alte probleme.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba-ti la 2 luni periuta de dinti! Si cea mai buna e una electrica daca ti-ai permite sa-ti cumperi. Exista periute electrice bune si la 1 milion și ceva.