Bună.
Dacă ești băiat poți avea până la 85 de kilograme, dacă ești fată ești foarte bine!
Pa, pa.
Nu. Dar ce-o sa faci, iti mai tai din ceva? Si la inaltimea aia kilogramele sunt relative.
Orice este normal totul tine de gena. Daca ai parinti la fel de dezvoltati doar nu o sa ai 1, 30 si 30 kg.Conteaza sa te simti tu bine si sa fii sanatos
Da..eu am o colega care are 13 ani 1, 65 si 54 de kg.[la tine faza e ca is oasele grele nu tu]
Cred ca e bine
Vara mea are 13 ani [ face 13 ] are 70 de kg :O si intaltimea nu o stiu
Yo am tot 13 [ fac in august 13] am 34 de kg :O cum ti se mai pare? si aproximativ 1.40 -1.50 :O
Dar asta e cum ne lasa dumnezeu
Buna.Da este normal, nu iti face griji.Stiu de la modeling ca:
~Daca esti fata si ai de exemplu 1, 70 trebuie sa ai 60 kg, deci cu 10 mai putin;
~Daca esti baiat si ai de exemplu 1, 60 trebuie sa ai 60 kg, deci tot pe acolo.
Sper ca te-am ajutat:*
Nu preanici mama nu are atatea kilograme si are 42 de ani?! scuze ca te dezamagesc da asta-i adevarul!
1.90? :o :o
Da e normal Io am 2 metrii
GlumeSc`
Esti foarte inalta. dar greutatea ta e perfecta pentru inaltime
Da este normal, pentru ca greutatea la femei trebuie sa fie asa: EX: tu ai 1.(90-10)=80. Deci e normal.
Da foarte normal! Ti se trage din parinti sau din familie! Nu te speria pana la 18 ani poate o sa mai cresti putin :-J
Nu stiu... nu cred ca este nimic anormal sa ai 1.90 la 16 ani...dar poate ar fi mai bine sa intrebi un medic
Eu la 14 ani aveam 1.84 si acolo am ramas ...depinde de organism. Oricum nu exclude un consult
Poate e normal nu stiu.dar eu care am tot 16 ani dar 43 de kg cum ti se mai pare.la mine sigur nu-i normal
anonim_4396 întreabă:
Anonima_4798 întreabă:
Amely14 întreabă: