| anedreaeaaa a întrebat:

O intrebare de....rahat turcesc, dar...care ar fi greutatea ideala pentru o fata cu inaltimea de 1.50?laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TnCristinaa a răspuns:

Eu am 49 kg si tot 1.50 ..ar trebui pana in 57-58 kg.e ok asa
Cati ani ai?

| anedreaeaaa explică (pentru TnCristinaa):

Si eu tot 49 si am 1.50 inaltimelaughing
13 ani ampuppy dog eyes

Răspuns utilizator avertizat
| anedreaeaaa explică (pentru Lucian15125):

Eu am 50 kg deci e bene=]]

| TnCristinaa a răspuns (pentru Lucian15125):

Asa am gasit pe internet...Scuza-ma pe mine

12 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Iniţial NU ai precizat ce vârstă ai, apoi am observat că ai precizat mai jos...

Ai greutate NORMALĂ ( aproape ideală ); iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 48, 8 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, eşti PERFECTĂ aşa :)

Toate cele bune.

| neutrino a răspuns:

Rahatul turcesc poate fi folosit si de o persoana de 13 ani, si de una de 80 de ani. Daca esti o tanara domnisorica, nu este indicat sa ai mai mult de 43 kg.

| oprescudorin11 a răspuns:

Cred ca la 35Kg ar fi ideal! Ar fi ca o bijuterie. La fiecare Kg in plus ar arata ca o ratusca bondoaca!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu ne-ai spus varsta pe care o ai. Una e sa ai 16 ani alta e sa ai 56 (rigorile sunt diferite)
Daca ai sub 21 de ani in mod normal nu ai de ce sa ai mai mult de 40 kg. Tot ce este peste 43 de kile deja e mult.

| anedreaeaaa explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Eu am 13....si deja ma simt jignitalaughing

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anedreaeaaa):

De ce te simti jignita?

| Elena9328 a răspuns:

Eu am 1.50 si am 40 de kg si mi se pare o greutate ideala, gandeste-te si tu putin, daca ai avea 70 la 1.50 O.o laughing

| CaLyStuu a răspuns:

Cam vreo 40 de kg... hai 45 kg.

Întrebări similare