anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare legata de fumat (Stiu ca nu fac bine,dar e sanatatea mea). Cum trebuie sa te simti dupa ce ai fumat o tigara si ai tras toate fumurile in piept prin acea metoda de tras fum si dupa inspirat pe gura? Pe mine m-a luat ameteala, mi s-a intetosat vederea si ma tineam mai greu pe picioare. Nu imi venea sa vomit (tare, tare) da era asa o stare de melancolie si imi venea sa stau jos. E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Când ești la început da. Îmi amintesc când am fumat în primele dați, am vrut și eu să vad cum e, iar după ce am fumat prima țigară mi-a plăcut, am mai aprins una după 10 minute maxim, iar apoi am început să mă simt rău după 20-25', îmi transpirau palmele foarte tare ceea ce n-am pățit niciodată, iar picioare parca le aveam din plastilina așa simțeam când mergeam laughing, probabil mi s-a făcut rău și din cauza că fumasem pe stomacul gol, iar apoi mi-a trecut. Nu am ametit pentru că am fumat țigări slabe, in alta zi am fumat Dunhill Negru și m-a luat amețeala cam pe la jumătatea țigării. În timp te obișnuiești, eu după ce fumam mă simțeam foarte liniștit, îmi dădea o stare de relaxare. Între timp m-am lăsat de tot, iar atunci când fumam nu făceam din asta ceva wow, fumam maxim 2-3 pe zi.

| anonim_4396 explică (pentru RobertMoon):

Eu fumez Dunhill Albastru Negru si Camel Galben. Pe mine ma ia ameteala dupa ce am tras primele 3 fumuri.Dar e normal ca atunci cand tragi fumul in plamani sa simti pieptul ca iti iese afara. Eu la inceput ma feream sa fac asta dar mi-am dat seama ca pot.Dar acum nu pot sa nu fiu ametit. Pff

| RobertMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi sunt foarte tari astea pe care le fumezi tu pentru un începător, mai ales Camel și D Negru, fumează până te obișnuiești Sobranie Gold sau Davidoff alb, sau poate ramai la ele că sunt foarte bune. Să încerci după ce termini pachetul unul din astea sa vezi că nu o să amețești aproape deloc.

| anonim_4396 explică (pentru RobertMoon):

Chestia e ca eu pot sa inspir...da si la jumatatea pachetului inca ma iau Dracii.cei drept, nu la fel de tare dar inca ma iau, exista vreo metoda de a trage direct in plamani adica dupa ce am tras sa nu inspir ci sa trag direct in plamani din tigara?