| JusTPauL a întrebat:

O intrebare pentru cei care au mai facut asa ceva. Indepartarea frenului, cam cat ar costa si durata, daca e nevoie de internare sau este o interventie usoara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SilviaPunct a răspuns:

Costul depinde de clinica unde mergi. De obicei la privat este undeva intre 400-500-700 ron, dureaza cateva minute procedura in sine apoi se supravegheaza si nu este nevoie de internare peste noapte.

| JusTPauL explică (pentru SilviaPunct):

Asa ieftin?
Pentru ca am mai vazut o postare pe net de acum cativa ani si care a costat 1200lei... ceea ce mi se pare enorm pentru o operatie de cca 20 min.

| SilviaPunct a răspuns (pentru JusTPauL):

Este chiar 200 ron (pe site-in realitate s-ar putea sa fie un pic mai mult) la Regina Maria in Iasi, dna dr. Hanganu este foarte buna, am colaborat personal cu dumneaei.

| JusTPauL explică (pentru SilviaPunct):

Am inteles, eu caut in vest. Oricum mersi fain de ajutor.

3 răspunsuri: