Ma intereseaza in special cum va reusi sa se hraneasca si se curete. Pot face ceva eu ca barbat?
Ea va fi internată într-un salon de femei. Astfel dta vei avea acolo acces doar în orele de vizită dar în nicio un caz toată ziua.
Asistentele se ocupa de asta cu seriozitate sau cu superficialitate (in functie de o eventuala "atentie" primita) sau e nevoie de cineva apropiat acolo?
În principiu, dacă nu se preconizează în mod expres, iar la această operație nu va fi cazul, asistentele ar trebui să rezolve ele totul. O atenție nu este obligatorie, dar ele se așteaptă la asta și servesc cu mai multă atenție dacă primesc această atenție. Dacă nu, există riscul să se poarte cu mai puțină grijă, dar asta nu se poate ști dinainte, ci de la caz la caz. Așa că este bine să fii pregătit, un 20-30 de lei pe zi, cam așa ceva, ajută la bunăvoință.
Dacă stă și o zi la reanimare, asta denotă amploarea operației.
În aceste condiții este mai bine să cauți cazare, să fii aproape.
Nu ai voie să intri la reanimare, dar poți întreba o soră cum se simte, dacă nu e cazul să ajuți tu cu ceva, nu se știe ce, donare de sânge, zic și eu, etc.
Așa că, cazare și ține aproape.
Și apropos de atenție și bunăvoință.
La medicul care operează suma este mai mare. Interesează-te din timp ce și cum și fă ceea ce trebuie. Just in case.
Multumesc pentru raspuns, apreciez.
Reanimarea este o procedura standard la astfel de operatie, nu ca ar fi dificila sau mama mea un caz mai deosebit. M-am interesat de "atentiile" practicate.
Eram curios si daca pot ajuta cu mancarea (sa aduc din afara) sau mesele sunt aranjate avand in vedere ca dupa o operatie la gat, poti ingera doar anumite tipuri de preparate (pasate, piure, lichide etc).
Nu imi inchipuiam ca pot sta toata ziua, in orice caz.
Mersi frumos.
Asta să întrebi pe medic, soră, asistentă ce poate să mănânce și când. Mai nou mâncarea la spital e decentă, dar uneori mama o să prefere ceva adus de tine.
anonim_4396 întreabă:
gabbrriielaaiommm12345 întreabă: