| Zeiss a întrebat:

O întrebare poate stupidă, dar totuşi poate cineva ştie. Am o vânătaie cam de o palmă pe picior, aproape de genunchi. A fost umflată, am pus compresă cu apa rece, totul a fost okay şi a început să se învineţească. De ieri mă doare când merg, dar mai mult mă gâdilă şi culmea că nu vânătaia în sine, ci doar o porţiune care nu e vânătă, dar mai degrabă galbenă. E fierbinte şi umflată şi m-am gândit că e puroi dat fiind că nu m-am dus la doctor. Deci întrebarea este, pot avea o pungă de puroi în interiorul unei vânătăi? Cât de grav este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eastwood a răspuns:

Cred si eu ca e puroi, infectie, mergi la doctor!

| B3nitzu a răspuns:

Punga de puroi...nu cred
Îţi zic din propria experienţă si eu am avut una tot pe picior si nu m-am dus la doctor.Pur si simplu am pus un pansament plasture nu mai ştiu sigur si s-a vindecat singură.
Sper ca te-am ajutat multă baftă si sănătate happy