| Probleme si iar probleme a întrebat:

O intrebare: port ochelarii mamei pentru citit cateva ore pe zi. Intr'o luna pot ajunge sa port si eu? :o

Am mare nevoie de raspunsuri, si rapid, va rog. Un raspuns concret, primeste fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Da, cu siguranta iti vei imbolnavi ochii si vei ajunge sa porti ochelari, ceea ce nu cred ca iti doresti. Dar pana a ajunge sa porti ochelari, vei avea alte neplaceri: dureri de cap, ameteli, greata, varsaturi etc. In plus, daca vei ajunge sa porti ochelari, gandeste-te ca va trebui sa mergi o data la 6 luni la control si sa-ti schimbi ochelarii, daca este necesar, ceea ce implica niste costuri, care nu sunt tocmai mici. Si pe criza asta, niste cheltuieli in plus pentru parintii tai, nu cred ca e o fericire! Si inca ceva: cei care poarta ochelari pentru ca, chiar au probleme, isi doresc sa scape de ei, iar tu, care ai vederea sanatoasa, doresti sa ti-o strici? Chiar nu te inteleg. Nu te juca cu sanatatea!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca acum porti ochelarii mamei inseamna ca ai nevoie de ochelari. Nu este bine asa, trebuie sa mergi la oftalmolog sa te consulte si sa-ti prescrie ochelarii de care ai tu nevoie. Purtarea ochelarilor altcuiva face mai mult rau decat bine. Numai bine!

| IrinaAndreea a răspuns:

Nu intr-o luna, ci cat mai repede posibil, pentru ca daca ii folosesti pe ai ei, e clar ca si tu nevoie sa porti. Nu ii mai lua pe ai ei, mai bine renunti la citit pana nu te duci la oftalmolog, pentru ca daca ea are dioptrii mai mari decat ti-ar trebui tie iti faci mai mult rau decat bine. Succes si sanatate! happy

| 80Cris a răspuns:

Nu e bine sa porti ochelarii altei persoane nestiind exact in ce stare sunt ochii tai. Iti poti face mai mult rau decat bine. Du-te la un oftalmolog! Numai bine!

| Poinsettia a răspuns:

Daca n-ai dioptriile mamei tale, iti vei strica vederea.