| Stra1nul a întrebat:

O metoda de slabit usor si sanatos? din ce am observat o metoda ar fi sa beau multe lichide. Eu abeaa beau juma de l de lichide pe zi. Ce parere aveti daca beau lichide pot slabi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MiiMii a răspuns:

Pai in primul rand jumatate de litru de lichid pe zi este insuficient. Incearca sa bei macar 1 l -1, 5 l. si lichid nu inseamna suc, bere etc.lichid inseamna APA!

Apoi in al 2-lea rand o dieta echilibrata si sanatoasa te-ar ajuta. Daca vei slabi mai mult de 2-3 kg pe luna inima va fi afectata si se vor face vergeturi din cauza slabuitului brusc.

Iti recomand dieta aceasta, s-o ti macar 2-3 luni si va fi ok happy :
LUNI:
mic dejun – 1 pahar iaurt Light
2f paine toast integrala
1 – 2f sunca pui macra
gustare – 2 felii ananas (natural sau in suc propriu)
pranz – o portie de salata de rosii cu ceapa
2 file de peste
1 suc natural de portocale (mere) fara zahar
gustare – 1 pahar gelatina dietetica
cina – 1 pahar mare de iaurt Light cu cereale integrale
MARTI:
mic dejun – 1 suc natural de fructe
2 f paine toast integrala
1 felie de branza(cas) light
gustare – 1 mar (para)
pranz – o portie de salata de varza cu morcov
file de pui
un suc de lamaie cu foarte putin zahar
gustare – 1 mandarina
cina – salata de fructe
MIERCURI:
mic dejun – 1 pahar de iaurt Light
2 f paine toast integrala
1 – 2 f sunca pui macra
gustare – 2 felii pepene galben (rosu) sau 1 mar
pranz – o portie de salata preparata cu salata verde, ceapa, morcov
o cutie ton in suc propriu(apa)
suc natural de ananas(fara zahar)
gustare – 1 grepfruit
cina – 1 pahar mare iaurt Light cu cereale integrale
JOI:
mic dejun – 1 pahar suc natural de fructe
1 felie paine integrala
1 ou fiert tare
gustare – 1 pahar gelatina dietetica
pranz – o portie salata de broccoli, castravete, ridichi
1 piept pui
1 suc natural de portocale
gustare – 1 pahar iaurt Light cu cereale integrale
cina – salata de fructe
VINERI:
mic dejun – 1 pahar lapte light
2 f paine toast integrala cu dulceata light
gustare – 1 pahar suc natural de fructe
pranz – o portie salata mixta
pui fiert sau la gratar
1 suc de portocale/grepfruit
gustare – 1 mar
cina – 1 pahar iaurt Light cu cereale integrale
SAMBATA:
mic dejun – 1 suc natural de fructe
1 felie paine integrala
cas (branza) Light
gustare – 2 mandarine
pranz – o portie salata rosii cu ceapa
2 file de peste
Suc natural de portocale/ananas/grepfruit
gustare– 1 pahar iaurt cu cereale integrale
cina – salata de fructe
DUMINICA: OPTIONAL, FARA ABUZURI!

Eu m-am apucat s-o tin de vreo 2 saptamani jumate si imi e foarte ok.primele zile salivam la tot ce vedeam :d (sunt pofticioasa.hee hee ) si ispitele au fost foarte mari, dar apoi mi-am dat seama ca eu mananc pentru a traii nu traiesc pentru a manca big grin... sper sa reusesti sa slabesti happy :*

9 răspunsuri:
| Alexandra_5596 a răspuns:

Pai de ce nu mergi la un doctor sa iti prescrie o retepata pentru slavitwinking

e mai usorhappy

| Rowanna09 a răspuns:

Pentu slabit trebuie sa ai o dieta echilibrata nu cu lichide. Iti recomand sa nu mananci decatde 2 ori pe zi si sa mananci salate multe salate, si seara dupa ora 5 sa nu mananci nimic, eventual un mar verde, o portocala(un fruct in general). Sper ca te-am ajutatbatting eyelashes. La mine a functionat am avut 63 de kg si acum am ajuns la 50kg big grin

| SabinaRsT a răspuns:

Mananca multe legume si fructe daca vrei sa ai un regim de viata sanatos, in schimb ca sa te menti in forma trebuie sa faci cateva exercitii fizice cum ar fi sa iesi cu prietenii al plimbari in parc sau sa alergi sau chiar sa deschizi fereastra si sa faci putina incalzire happySPer ca te-am ajutat.

| AndraKame a răspuns:

Multe lichide baute,, fenteaza" stomacul si iti da sentimentul ca este plin, scanzandu-ti pofta de mancare.Este o metoda lenta dar sigura si sanatoasa de slabit care este practicata in timpul dietelor pentru abtinerea eficienta de la mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consumul de lichide(apa plata,de preferat)inainte si dupa masa,in special,dizolva sucul gastric, mancarea se va digera mai greu, iar senzatia de satietate se va mentine pentru mai mult timp.In plus,daca consumi mai multa apa, vei avea tendinta sa mananci mai putin, lucruri care te vor ajuta sa slabesti mai usor.Totusi,consumul ridicat de lichide nu va fi suficient.Pentru a slabi,ai nevoie de putina atentie la alimentatie si un program regulat de exercitii fizice. Elimina pe cat posibil din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea.In rest, alearga zilnic, cu viteza medie in jur de 30 de minute.Astfel vei slabi frumos, treptat si sanatos.Succes.

| andrei88u a răspuns:

Bea multe lichide dar mai fa si altceva: gen sa faci multa miscare sa nu mai manaci dupa 17-18 si fara prea multe dulciuri/fast-food. Axeaza-te pe fructe, legume, carne de pui fiarta sau la gratar. Mult succes!

| Giovanna a răspuns:

Nu lichide! Apa plata sau ceaiuri neindulcite, nu orice lichide happy si macar 1, 5-2 litri pe zi! happy

| Stra1nul explică:

Multumesc tuturor big grin as vrea sa dau cam 10 kg jos nu mai mult tongue sa ajung la 85 big grin

| Simpatic a răspuns:

Gresit apa nu slabeste si nu ingrasa pe nimeni, apa hidrateaza si este foarte foarte buna.Eu beau apa plata si atat,nu sunt fotomodel happy. Slabit cum va tot zic si pe alte topicuri,este sa alegeti un regim de viata sanatos fara fumat,alcool,fara carne multa, fara prajeli, fara dulciuri etc; mergeti la o sala de fitness sau faceti alergari in fiecare zi.Doar asa scapi de kg si usor si sanatos