| Derye a întrebat:

O mica intrebare: eu vad clar, doar ca ma dor ochii si capul zilnic, cateodata chiar foarte tare.

Poate sa imi dea doar medicamente, ochelari sau ambele?

Ma duc la oftalmolog peste 2 zile, dar vreau sa am o idee.

Multumesc.

(^_^)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| freehugs a răspuns:

Nu se stie, stiu un caz.Pe un baiat tot asa il durea capul, ochii si a fost la multi oftalmologi care i-au prescris medicamente si totusi nu isi aveau efect.Pana cand intr-o zi acuza o durere la o ureche, a fost la orelist si i-a descoperit ca are sinuzita de aici si durerea de cap si ochi. l-a operat si de atunci nu a mai avut nici o problemahappy
Desi in cazul tau poate fi altceva, dar eu ti-am povestit cazul acesta pentru ca poti sa te astepti la orice de la niste dureri.Insa du-te la oftalmolog dar fa si o vizita la un neurolog happy

| Nowingsangel a răspuns:

Eu cred ca intai te consulta. Poate sa fie si de la oboseala, dar asa am avut si eu probleme, ma dureau capul si ochii, o vedeam pe profa de franceza cu un ochiilaughing si acum port ochelari. poate la tine nu e grav.

| Laue a răspuns:

Incearca sa dormi mai mult / sa stai online mai putin.

| Hypathia a răspuns:

Oare te odihnesti destul de mult? Dar la calculator cate ore stai? Nu-ti fa griji stie medicul ce sa-ti dea. Bafta si ai grija de tine!

| Derye explică:

Eu intreb ceva, voi va luati de altele.

Poate sa-mi dea ochelari sau nu?

Nu ma intereseaza nimic altceva.

| freehugs a răspuns:

Daca tu zici ca vezi clar nu are de ce sa iti dea ochelari, doar tratament

| Sin a răspuns:

Daca tu citesti mult/lucrezi mult la calculator si te apuca durerea de cap si de ochi, da iti poate da ochelari de citire, adica sa-i porti doar cand citesti, te joci la PC, etc.Acei ochelari nu sunt puternici si nici nu sunt "funduri de borcan" (tocmai pentru ca tu vezi bine) dar iti ofera o protectie in pluc impotriva "radiatiilor" de la monitor.
S-ar putea sa ai si tensiune oculara, in acest caz iti poate da picaturi.

| marrr a răspuns:

DA, poate sa-ti dea ochelari. Poti avea si dioptrii foarte mici, dar pentru a-ti corecta vederea si a nu se agrava in timp, iti vor trebui ochelari. Depinde totusi de ceea ce cauzeaza durerile de cap. Poate ai fost mai stresat in ultimele zile, mai ales de cand te tot ingrijorezi cu vizitele la oftalmolog. Eu sper sa fie doar in imaginatia ta si sa n-ai nevoie de ochelari! Multa sanatate, straine!