Da, asa se si face.Se vine direct in ziua operatiei si dupa acea stai in spital in jur de 2-3 zile(nu e o regula sa stai 3 zile, trebuie sa stai minim 48 ore pentru observatie sa nu apara complicatii).
Nici un doctor nu o sa te cheme cu cateva zile inainte de operatie ca sa ocupi camera, sa folosesti apa de la baie, sa folosesti lenjerie de la pat si sa mananci pe banii spitalului fara sens.
Eu zic mai bine sa vezi cand vine anestezista si sa'te duci sa'te internezi la spital chiar in ziua aia, ca a 2'a zis sa-te operezi (doctorul nu opereaza niciodata in ziua in care trebuie sa-te operezi pentru ca se fac niste analize cu o zi inainte de operatie, se face fisa de internare, etc)Si cred ca daca anestezista vede ca are un pacient nu o sa lipseasca de la spital Oricum nu e neaparat sa-te anestezieze anestezista, anestezia o poate face si o asistenta sau doctorul care te opereaza.Prietenul tau a asteptat 3 zile dupa ea pentru ca nu a dat baniDaca baga 5-10 mil "venea anestezista de acasa"
Eu stiu ca se poate, asa am facut eu cand am facut cezariana, am vorbit cu doctorul, ma programat si in o ora am fost rezolvata, sa dea Domnul sa nu fie complicatii dupa, depinde de organismul tau, sanatate multa
dobrin1019 întreabă: