| Aldutssss31 a întrebat:

O perioadă lungă de timp am avut probleme cu streptococii,acestia provocandu-mi infecții urinare,amigdalite, acnee, foliculita.Am facut si moldamin dar nu am reusit sa scap de aceasta problema.Bacteriile au ramas in organism si la orice schimbare de temperatura sau o perioada mai proasta a imunitatii ma doare in gat. Poate sa fie grav pe viitor? Pot face meningita sau septicemie? Am inteles ca poate ajunge in sange infecția.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să nu fie grav pe viitor, trebuie să creezi acel viitor acum. Aceasta poți face schimbând modul de viață, începând cu alimentația.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fa si tu o recoltare sa vezi ce streptococ este. Tu nu bei lapte deloc? Microbiota in tot corpul este afectata de ce mananci si evident tu trebuie sa ai microbi semi aerobi de-aia buni si nu patogenici. Ia un probiotic cu lactobacilus si streptococus de-ala bun. Se cheama Simbiofit.

| Feri5 a răspuns:

Hey! Aceste bacterii sunt foarte periculoase. Sunt bacterii care fac parte din regnul Procariota și sunt extrem de dificil de controlat. Bacteriile se înmulțesc haotic, produc aproximativ 5-6 bacterii/zi prin diviziune celulară. Ele, dacă nu sunt tratate, dau naștere chiar și la tumori care, în funcție de cât de gravă este starea, pot să afecteze anumite organe din corpul tău, inclusiv creierul, sau pot exista în organismul tău, fără să afecteze niciun organ. Bacteriile se iau din microbi, din mâinile nespălate, din fructe care conțin diverse „animăluțe" care atacă intestinul subțire și cel gros, cum ar fi limbricul, care are buze lipicioase, cu ajutorul cărora se lipește cu ușurință de intestin și va începe „să facă tumbe". Pentru aceasta, este recomandat să mănânci ceva mai acru, cum ar fi un castravete murat, în cazul în care presimți că ai limbrici. Dar să revenim la problema ta. După cum am spus, bacteriile sunt celule foarte rapide și se înmulțesc foarte repede. Ideal ar fi să faci următoarele lucruri: să de speli foarte bine pe mâini cu săpun, înainte de fiecare masă și nu numai. Poți face asta chiar și atunci când nu mănânci. Să consumi foarte multe fructe și legume. Dulciurile ar trebui evitate pe cât mai repede posibil. Trebuie să consumi lapte și produse lactate care sunt bogate în calciu și vitamina D. Plus că trebuie să respecți un timp de odihnă bine stabilit și să nu te stresezi. Cam acestea sunt câteva metode naturale de „tratament", dar dacă nu te simți deloc bine, ar trebui să mergi la spital să-ți recolteze niște probe de sânge pentru că atunci se vor vedea dacă aceste bacterii foarte periculoase au ajuns și în sânge. Despre boli, ce să mai vorbim. Dacă bacteriile ajung în sânge, leucocitele nu mai au putere să distrugă bacteriile și poți face foarte rapid leucemie acută și apoi mergi în faza cronică. Și hepatită la ficat poți face, acolo unde vei urina și sânge. Spun din proprie experiență că și bunica mea a avut așa. Deci, dacă te simți rău, du-te la spital, spune-le medicilor ce te doare și ei îți vor recolta sânge. Dacă se observă bacterii, atunci trebuie să stai internat/-ă în spital, timp de mai multe zile pentru a vedea cum evoluează sănătatea ta. Numai bine îți doresc!

| Aldutssss31 explică (pentru Feri5):

Streptococii nu ies mereu la analize.Am perioade cand apar, dupa nu mai apar, dar eu am mereu dureri de cap, moleseala, febra.doctorul mi-a dat sa fac analizele dar nu a depistat nimic insa eu in continuare am aceleasi simptome.Mi-e teama sa nu fie ceva grav, mai ales ca eu am si hpv care se poate transforma in cancer.Nu gasesc un doctor bun in Romania care sa trateze cu seriozitate, toti imi dau antibiotic pentru fiecare problema in parte, dar degeaba iau antibiotic pentru infecție urinara daca eu mai am streptococul in alte parti si il tramsmit inapoi.doctorul de familie spune ca nu e ok sa merg la infectioase acum, dar ce sa fac? cum sa ma tratez altfel?

| Feri5 a răspuns (pentru Aldutssss31):

Pai ar trebui ca medicul sa îți vadă cum evoluează sănătatea ta și sa îți facă analize periodic ca sa-ti observe streptococii, altfel starea se agravează.

Întrebări similare