Si nu ti-a spus cum se simte? La 7 kg in doua saptamani se numeste infometare.
Daca cineva slabeste fara sport ( si asa repede ) atunci persoana respectiva este REDUSA MINTAL.
Nu ne intereseaza sa copiem asemenea oameni
Primele kilograme care se dau jos (atat de repede) reprezinta continutul tubului digestiv, apa, grasime (poate si putina masa musculara). Cea din urma intr-o masura foarte foarte mica. Acest regim d.p.d.v. medical nu este chiar asa ok(cu grasimile in exces).
Sund de acord cu neutrion ca daca nu e atenta la cum revine din aceasta dieta o sa ia repejor 10kg
Ar fi bine sa ia 20 kg inapoi, sau sa ajunga la spital. asa poate s-ar invata minte.
Eu as interzice doctorilor sa primeasca in spital oamenii care au tinut diete, ar trebui lasati sa moara pe coridoare.
Buna! eu nu-ti recomand aceasta dieta pentru ca te poti ingrasa la loc dupa ce nu o mai tii! Uite, eu am slabit fff bine cu DIETA RINA-este ff simplu de tinut si poti sa mananci din toate categoriile de alimente! Te invit pe blogul meu sa citesti articolul despre Dieta Rina-sa vezi in ce consta: http://punepretpefrumusete.blogspot.ro/! Te astept cu drag pe blogul meu!
Carmen133 întreabă: