anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O prietena mi a recomandat medroxiprogesteron pentru a elimina sarcina. ce efecte secundare pot fi si la ce risc ma expun? ea a facut asta de 2 ori si nu a patit nimic...si acum nici nu se gaseste in farmacii .mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Nici sa nu te gandesti... Brigaela are dreptate... nu te risca... du-te Doamne la ginecolog... nu suntem in epoca de piatra, avortul este o manopera pe care o poti face cu ajutor medical... nu e interzis ca pe vremuri sa trebuiasca sa ajungi la alte metode... nu se poate sa gandesti asa... cat de gresit gandesti... te iei dupa cineva care habar nu are cu ce se joaca, habar nu are ca isi pune viata in pericol, of pe mine ma doare cu cata usurinta tratezi o problema de genu asta ...treaba ta... tu stii ce faci dar stii ce faci?

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Poti face o hemoragie care sa-ti fie fatala. Daca totusi ajungi vie la spital, poti sa-ti pierzi uterul (sa fie nevoie de histerectomie pentru a opri sangerarea).
2, Poti face o infectie severa, cu aceleasi doua rezultate de mai sus.
3. Poti sa nu mai ramai niciodata insarcinata in viata ta.
4. Iti vei omori cu mana ta copilasul si vei purta toata viata povara bebelusului pe care l-ai ucis.

| kh1ss a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te intrebi de ce nu se mai gasesc in magazine.
eu cred ca o vizita la un medic ar fi mai sigur pentru a rezova problema. Astfel de medicamente pot avea efecte negative mai tarziu. Nu merita riscul.
succes si sanatate