| night_crawler a întrebat:

O problema medicala mai delicata...am un testicul mai lasat ca celalalt,care ar fi cauza si cum se numeste afectiunea?
am contactat telefonic un medic urolog si mi-a spus ca poate fi vorba de varicocela, dar voi merge la un control clinic.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu, un testicul este intotdeauna mai coborat decat altul (asa este normal). daca situatia s-a accentuat de curand, ar putea fi o afectiune a testiculului, dar pentru varicocel ar trebui sa simti venele dilatata la palpare.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai un control medical de specialitate poate pune un diagnostic diferențial, nu noi!
Nu se pun diagnostice prin telefon, da?

Sănătate.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Asta nu e problema daca ai un testicul lasat fata de celalalt.

| Filip23 a răspuns:

Daca e varicocel, este o vena lasata in testicul. Cum sunt varicele la picior. Daca nu e prea mare si nu te doare, lasa-l in pace.

| 23partyboy a răspuns:

Fiziologic testiculul drept e mai sus decat cel stang,bineinteles dif e mica,insa daca diferenta e anormal de mare poate fi vb de alta afectiune,ti-a spus varicocel pentru ca e o afectiune destul de intalnita,mai ales la persoanele cu activitate fizica intensa,la palparea scrotului se simte un "ghem" de vase( poate fi de marimi diferite),acest lucru iti poarte confirma aproape sigur diagn de varicocel(oricum diagn il pune medicul), daca da e o afcetiune ce se trateaza chirurgical, destul de simplu si eficient.multa sananatate

| Luannah a răspuns:

E ca la fete cu sanii rolling eyes Unu mai mare ca alalalt laughing

| Sk8er12311 a răspuns:

Nu stiu exact dar daca mi-ai da mai multe detalii...adica la testiculul mai lasat daca atingi intr-o parte te doare?

| aLeX_5574 a răspuns:

Du-te la doctor. Am avut un prieten care avea la fel. Trebuie sa te operezi.

| Denila123 a răspuns (pentru aLeX_5574):

Si e grea operatia

| endthis a răspuns:

Ai mai multi spermatozoizi intr-unul decat in celelalt.

| Kontramg a răspuns:

Tin sa precizez ca am aceeasi problema testicolul stang atarna mai jos ca dreptul cu maximum 2.5cm iar ca dimensiune si volum e cu putin mai mare decat dreptul sa zic cam intre 0.5-1.5cm, poate sa ma ajute cineva?

| GoodNight a răspuns:

Am si eu o problema testiculul meu stang e mai umflat si sperma mea e de culoarea apei, am 13 ani