In principiu, un testicul este intotdeauna mai coborat decat altul (asa este normal). daca situatia s-a accentuat de curand, ar putea fi o afectiune a testiculului, dar pentru varicocel ar trebui sa simti venele dilatata la palpare.
Bună.
Numai un control medical de specialitate poate pune un diagnostic diferențial, nu noi!
Nu se pun diagnostice prin telefon, da?
Sănătate.
Pa, pa.
Daca e varicocel, este o vena lasata in testicul. Cum sunt varicele la picior. Daca nu e prea mare si nu te doare, lasa-l in pace.
Fiziologic testiculul drept e mai sus decat cel stang,bineinteles dif e mica,insa daca diferenta e anormal de mare poate fi vb de alta afectiune,ti-a spus varicocel pentru ca e o afectiune destul de intalnita,mai ales la persoanele cu activitate fizica intensa,la palparea scrotului se simte un "ghem" de vase( poate fi de marimi diferite),acest lucru iti poarte confirma aproape sigur diagn de varicocel(oricum diagn il pune medicul), daca da e o afcetiune ce se trateaza chirurgical, destul de simplu si eficient.multa sananatate
Nu stiu exact dar daca mi-ai da mai multe detalii...adica la testiculul mai lasat daca atingi intr-o parte te doare?
Tin sa precizez ca am aceeasi problema testicolul stang atarna mai jos ca dreptul cu maximum 2.5cm iar ca dimensiune si volum e cu putin mai mare decat dreptul sa zic cam intre 0.5-1.5cm, poate sa ma ajute cineva?
Am si eu o problema testiculul meu stang e mai umflat si sperma mea e de culoarea apei, am 13 ani