Cred ca ai luat un fel de infectie,daca folosesti ceaiuri nu o sa ti treaca, pentru orice eventualitate te poti splala cu ceai de musetel, daca nu vrei sa mergi la ginecolog exista o alta solutie...nu mi amintesc nicicum reclama la tv cu ceva pentru infectii care trebuie luate 3 zile,eu am fost patita si m-am tratat cu metronidazol ovule si mi a trecut, in cel mai rau caz trebuie sa mergi la ginecolog, dar daca esti minora cred ca trebuie insotitor
Cauzele ar putea fi multiple si tocmai de aceea nimeni, dar nimeni de pe site nu ar putea sa iti spuna cu exactitate despre ce e vorba. Imi pare rau, medicul este singura ta solutie!
E din cauza ca iti va veni mentruatia! E ceva normal, acesta e una dintre semnele ca iti va veni menstruatia cat de curand!
Ca sa te duci la ginecolog trebuie sa fii insotita de un adult dar preferabil e sa fiu un familiar.
Eu ti-as recomanda sa mergi la ginecolog si da, cred ca te primeste fara parinti. Dar ar fi mai bine sa ii spui mamei tale. Si nu-ti fa griji: doar prostii ar raspunde in batjocura
anoooonimm77 întreabă: