| RamonaMn a întrebat:

O sa radeti straight face dar ma doare limba.Am si un disconfort cand mananc.Cum pot sa remediez durerea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca cumva te doare baza limbii, se poate sa faci o amigdalita. Ar fi bine sa te vada un ORL-ist daca durerea nu dispare in 24-48 de ore.

9 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Poate t-ai muscat-o fara sa-ti dai seama si de aia te doare, o sa treaca.

| SweetCandy a răspuns:

Ba eu una nu o sa rad pentru ca am patit si eu.si e fff neplacut...straight face
pai nu stiu u ce ai facut, dar eu aveam o afta(sau km asa ceva, nu stiu exact cum se numestelaughing
MERGI K FARMACIE SI SP CE PROBLEMA AI SI O SA ITI RECOMANDE UN UNGUENT asemanator q cel pentru herpeshappy

sanatate multe!
happy

| Silvia a răspuns:

Te`ai sarutat prea mult probabil laughing

| Annitu a răspuns:

De Ia cât ai fost sărutatăwhistling

| RamonaMn explică:

Ce te bat eu pe tine Ana phbbbbt

| JackieSue a răspuns:

Te doare probabil pentru ca ai un fel de basici in limba.Am avut si eu...sunt micute de culoare alba.Verificawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Consultă un medic O.R.L. pentru investigații și tratament.
Și nu este nimic de râs dacă ai o afecțiune, ea trebuie investigată: cauză, analize de sânge, tratament de vindecare și profilactic dacă este nevoie.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mai putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ma doare si pe mine la fel