Sa stea linistita verisoara ta, daca baiatul nu se plange de dureri nu e nimic.Ii trece si nu uita, baietii nu plang niciodata sau poate da, dupa fete Funda?
Buna,Stai calma ca asa ceva se intampla frecvent...deci nu este nimic grav.Isi va reveni in timp de cateva zile.
Nu e grav. Sa mearga baiatul la medic sa faca un antitetanos, pentru orice eventualitate. Daca medicul considera necesar, s-ar putea sa primeasca si tratament cu antibiotic. Nimic de nerezolvat.
Prima data cand citesc asa ceva =]]]]]] Da ea nu stie sa muste cu grija? Sau vorbesti despre tine la persoana a III-a? Ca am observat ca in multe intrebari de ale tale, dai vina pe aceste "prietene"
Daca te referi la limba baiatului nu are nimic stai linistita se vindeca, dar exista posibilitatea transmiterii virusului hiv daca ambii au sangerari...dar e cam rar
Uite,prietenele mele sau vreisoarele mele nu au TPU, nu vorbesc despre mine la persoana a III-a pentru ca mie nu mi se intampla asa ceva, eu vreau sa le ajut asa ca v-am spus nu vreau raspunsuri jignitoare