Da, de exemplu.
Ajuti acolo unde are nevoie, pentru asta primesti si mancare si cazare gratis + iti refaci sanatatea...
Banii de buzunar le iei cu tine de acasa, oricum nu vei cheltui cat la oras. Iar daca muncesti bine, unchiul tau poate iti va da si bani (in masura cat lucrezi).
Merg vara asta la tara, sa ajuti la o gospodarie adevarata taraneasca!
Miscandu-te si mancand sanatos cu cei de acolo, anemia si durerile de spate iti vor disparea sigur!
La o gospodarie este nevoie de multa miscare fizica, dar se si mananca bio, crescut asa cum trebuie, plin de nutritienti, vitamine etc. necesare corpului.
Eu. dupa o vacanta de vara petrecuta la tara, m-am intarit si sanatosit din stare asemanatoare ca tine.
Primele zile a fost foarte greu sa curat grajdul si cotetele de balegar, sa invet sa mulg vaca, sa dau la porci etc.
In cursul zilei duceam vacile la pascut cu ceilalti tineri pana de seara, cand am muls iarasi vacile, am taiat lemne pentru bucatarie, dupa care ne-am adunat la "chef" cu ceilalti tineri din sat...
Mi-a ramas ca ceea mai faina vacanta de vara petrecuta in tinerete (aveam 15-16 ani)!
Excesul se elimina. Fierul se acumulează. Nu ti as recomanda. Anemic esti doar cand e hemoglobina scăzută.
ȚiganTranspirat întreabă:
Mario1996 întreabă: