| marie a întrebat:

Oameni buni, trebuie sa ma ajutati, am si eu 12 ani, 1m 38 si 31 de kgcrying... vreau si eu sa cresc, sa ma inalt, nu prea am timp sa fac sport, voley, basket, ce stiu eustraight face, pentru ca trebuie sa ma ocup de scoala:X, si ma intreb daca exista pastile ceva sa ma inalt, sau pentru pofta de mancare, daca mananci, te faci grasut, iar apoi te inalti, in fine... ce pastile imi recomandati voi, ca la farmacie, la doctor am fost, iar pastilele lor au fost ft bune, ink le iau, dar peste o luna voi lua pauza, si crying nu cun nici o schimbaresad
prietenii mei, scoala mea ma striga pitik, si sunt mereu asa suparata, chiar vreau sa fiu inalta, parintii spun ca sunt slaba, mama spune ca am pulpite, nu stiu ce sa mai cred... dar colegii mei sunt cei mai rai,... o data am luat niste tocuri, vaii, ...toata lumea, mely, mely...si acum nimic, o data mi-am pus un sutien cu buretel, scoala, vai buna, esti nouaeleva la schoala...crying...doamne,ma puteti ajuta?:Xplsss:-(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| oz a răspuns:

La 12 ani? stai cuminte ca o sa mai cresti...

| mmamiruna a răspuns:

Buna! La 12 ani esti in crestere si dezvoltare. Dupa toate schimbarile te vei mai inalta. Am avut si eu o colega in generala care pana in a 7 a 8 a era micuta cam 1, 40 iar acum e a 12 a si e muult mai inalta ca mine asa ca tu nu ai nevoie de niciun fel de pastile.

| Cretzule a răspuns:

Lol eu am 13 si 1. 85 big grin

| marie explică:

Acum am 1 45big grin

| denisa0906 a răspuns:

Buna. nu te teme nu mai te ingrijora din cauza asta oh go on nu`i lua in seama pe cei care iti critik aspectuloh go on chiar nu merita :X pai ai putea sa o lasi mai moale cu scoala si sa faci sport hai incerkwinking :X:X:X:X:X eu iti urez mult succes si la scoala si la inaltat:X:X

| Sony8998 a răspuns:

O alimentatie bogata in vitamine si proteine te va ajuta cu siguranta.

| madutz90 a răspuns:

La 12 ani nu ar trebui sa-ti faci probleme in privinta inaltimii. Eu stiu fete care la 19 ani aveau 145-150 de centimetri si nu-si faceau probleme ca sunt mici de inaltime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fetita tu sigur ajungi la 165 cm, nu-ti face probleme, anul asta si la anul este explozia in cm, stai linistita ca vei creste, atat aveam si eu la varsta ta si acum am 172 cm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ești încă în perioada de creștere fizică și dezvoltare psihică.
Sâmbata, duminica te poți duce la înot, handbal, volei, baschet.
Mergi la un medic endocrinolog pentru dozările hormonale și în urma acestor investigații se poate administra un tratament de înălțare.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am 12 ani am 1m 50... 40kg ...nu sunt nici slaba nici garsa.big grin.sunt ff foarte dezvoltata pentru varsta mea.deja port sutien si pot spune ca o data pe luna trebuie sal schimb pentru ca ma strange.big grin. dar nu-i nimic...cunos o fata; a 17 ani si are 1m 55.big grin. dar marog.succes.big grin

| XAleGamerita a răspuns:

Hei salut, pentru înălțime ai putea incerca sa te ții cu mâinile de o bara sa stai atârnata un minut si daca faci asa timp de o săptămână vei crește cu 15 cm mai mult eu sunt hambalista si doamna imi zice sa stau asa sa cresc mai mult pentru a putea participa la naționale! Merge, garantez!;-)