Buna! La 12 ani esti in crestere si dezvoltare. Dupa toate schimbarile te vei mai inalta. Am avut si eu o colega in generala care pana in a 7 a 8 a era micuta cam 1, 40 iar acum e a 12 a si e muult mai inalta ca mine asa ca tu nu ai nevoie de niciun fel de pastile.
Buna. nu te teme nu mai te ingrijora din cauza asta nu`i lua in seama pe cei care iti critik aspectul chiar nu merita :X pai ai putea sa o lasi mai moale cu scoala si sa faci sport hai incerk :X:X:X:X:X eu iti urez mult succes si la scoala si la inaltat:X:X
La 12 ani nu ar trebui sa-ti faci probleme in privinta inaltimii. Eu stiu fete care la 19 ani aveau 145-150 de centimetri si nu-si faceau probleme ca sunt mici de inaltime.
Bună.
Ești încă în perioada de creștere fizică și dezvoltare psihică.
Sâmbata, duminica te poți duce la înot, handbal, volei, baschet.
Mergi la un medic endocrinolog pentru dozările hormonale și în urma acestor investigații se poate administra un tratament de înălțare.
Sănătate.
Pa, pa.
Hei salut, pentru înălțime ai putea incerca sa te ții cu mâinile de o bara sa stai atârnata un minut si daca faci asa timp de o săptămână vei crește cu 15 cm mai mult eu sunt hambalista si doamna imi zice sa stau asa sa cresc mai mult pentru a putea participa la naționale! Merge, garantez!;-)
anonim_4396 întreabă: