| Ramadan234 a întrebat:

Oameni buni.
V-ați confruntat vreodată cu teama de a înghiti?
Eu mă confrunt de ceva timp cu aceasta fobie și simt că înnebunesc.
Sunt conștient că e ceva psihic și urmez tratament de o săptămână pe tema asta dar inca nu da roade.
Și în plus mai am și lipsa poftei de mâncare.
Am făcut analize peste analize. De două ori de sânge și nimic. Am și fost la și ORL crezând că am vreo afecțiune și totul e normal.
Nu știu ce să mai fac. Nu mă doare nimic, nici când înghit și nici stomacul.
Am și slăbit naiba vreo 2-3 kg. Posibil sa fie ceva pe fond psihic care se remediază in timp?
In schimb fumez, mă gândeam că e și din cauza asta și că e căldură afară. Am înțeles că, căldură afectează metabolismul.
Am mai pus această întrebare dar simt că o iau razna. Mănânc usor și înghit câte puțin de frica sa nu mă înec.
Mai ales am o frica de alimentele solide. De ceva timp aveam o senzație puternica de nod în gât dar acum s-a diminuat. Posibil sa fie și din cauza tratamentului? Aștept câteva păreri serioase va rog. M-am mai confruntat un trecut cu asemenea problema dar a trecut de la sine. Țin să precizez că în ultimele două săptămâni am fost super stresat și deprimat din cauza examenului auto și alte probleme personale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nodul in gat poate fi pur si simplu de la stres si sentimente puternice negative (zic pentru ca am trecut si eu prin asta). Tratamentul nu are cum sa dea rezultate in doar o saptamana. Tine-te de el si asteapta macar cateva saptamani sau o luna pentru rezultate pozitive.

| 4evergentleman a răspuns:

Tu mai lipseai de pe aici cu obsesiile tale delirante laughing

| Ramadan234 explică (pentru 4evergentleman):

Vere, poate ai treabă și eu te rețin.
Hai, fă pași!

| 4evergentleman a răspuns (pentru Ramadan234):

Puteai sa vii măcar cu un nickname nou dar nici pentru atâta lucru nu te-a dus materia cenușia. Nu am nimic cu tine dar ești paranoic, din orice chestie minuscula o transformi in tragedie, din țânțar faci armăsar. Poți să îți faci cate conturi vrei dar deja ne-ai plictisit cu aceleași probleme interminabile. Sper că te vei face bine.
Ție îți trebuie pentru paranoia tratament e un sfat nu un atac la adresa ta, pentru spamm de nenumerate ori ai fost Banat vad că nu te înveți minte.
Îți doresc multă sănătate oricum happy