| denisa0906 a întrebat:

Oamenilorbig grin atentiune:X:X:X vreau sa va intreb ceva big grin Voi CREDETI IN VINDECARILE DIVINE?love struck astept cat mai muuuulte raspunsuri :X Salut

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Da, cred! desi nu am avut parte de nici una!
dar cred in DUMNEZEU, si cred ca EL are ultimul cuvant de spus, in ceea ce priveste soarta noastra!
si mai cred ca nimic nu e intamplator, toate se intampla cu voia LUI!

10 răspunsuri:
| jane_5414 a răspuns:

Da cred orice e posibil.

| Ruxy a răspuns:

Eu dupa ce am vazut, cred. Bine ca nu stiu daca e vorba doar de ceva divin, dar matusa mea are cancer de vreo 7 ani si este bine. Sper sa fie la fel in continuare.
Am citit saptamana trecuta un articol pe net: o fetita a murit de diabet, pentru ca parintii nu au vrut sa o duca la medic... ei se rugau sa fie bine, sa isi revina, dar fara tratament.
Parerea mea e ca se pot intampla minuni, dar fara ajutor din partea medicilor...mai greu!

| DoomNEzeu a răspuns:

Cand ai o boala..care nu se trateaza..credema ca nu crezi decat in vindecarile divine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Eu cred ca numai un medic poate vindeca, iar daca nu un medic, cel putin cineva care cunoaste anumite leacuri "babesti", plante medicinale etc. Altfel, doar rugandu-te si asteptand minuni, e foarte probabil sa regreti ca n-ai facut ce trebuia la timp.

| eewan a răspuns:

Eu zic sa il "combini" pe Dumnezeu cu doctorul..adica sa te increzi in Dumnezeu ca te va ajuta prin doctor.

| alexdop21 a răspuns:

Nu prea cred in ele, nu m-am vindecat inca de nimic si nici nu stiu pe nimeni sa se fii vindecat asa, dar cum a spus si jane totul e posibil!

| denisa0906 explică:

Se pare ca macar o persoana stie la ce m`am referit eu.laughing ce chestie. bravo eewanwinking

| und3ad a răspuns:

Nu credbig grin

| danz a răspuns:

Io, in general, nu cred in divinitate.

Deci, mai bine a-i uita povestile astea si-ai incerca cu pastile...

| danz a răspuns:

Si-a-i*