| Gεanna a întrebat:

Oare am ramas insarcinata daca am simptome menstruale? Am CM de 31 de zile. Ultima menstruatie a fost pe 5 mai. În 16, 18, 19 am facut neprotejat in fiecare zi, cu ejacular.e interna. De obicei sensibilitatea sanilor incepe cu o saptamana-doua inainte de menstruatie si acum de ieri a inceput.Si mai am o usorara durere in abdomenul inferior, ceea ce nu prea mi se intampla de obicei, mai ales cu doua saptamani inainte de menstruatie. Simptome de sarcina nu cred ca sunt atat de repede... daca am ramas insarcinata as mai avea simptome menstruale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Nu, daca ai fi ramas insarcinata, nu ai mai simti simptome menstruale, deoarece nu ai menstruatie, pana nasti. Daca in timpul sarcinii iti vine menstruatia, inseamna ca pierzi sarcina. Dar daca zici ca ai simptome menstruale, atunci este 99 % posibil sa nu si ramas insarcinata, iar 1 % cealalta posibilitate. Sa ai o seara frumoasa.