Da! Cu muuuuuuult sport, activitate fizica in general ( ) si o dieta personalizata, de un nutritionist, (e bine sa iti faci si analizele inainte, sa nu ai carente de ceva, sau alte probleme de sanatate-nu se recomanda cura de slabire -)
Multe fructe, mai putine spre deloc grasimi si dulciuri.
Nu te infometa! Mananci putin si des si ceea ce ti se recomanda, in functie de metabolismul tau! Fara sare in exces! Multa apa! Antioxidanti! Cam asta e!
Buna, da se poate; eu vb in numele meu si stii de ce? Pentru ca eu am slabit intr-o luna 13 kg.Si inca ceva o chestie care toata lumea nu o prea cunoaste sa stii ca fructele ingrasa, pe mine fructele m-au ingrasat 25 kg, asta bineanteles depinde si de metabolism. Oricum iti urez bafta si fruntea sus ai sa vezi ca si tu ai sa reusesti.
Da... dar s-ar putea sa slabesti si de puteri... si sa nu fie foarte placut
Daaa...cum sa nu! poti tinand o dieta echilibrata si cu o intretinere fizica f. buna... cel mai bine consultate cu un nutritionist. el iti va da un plan de alimentatie bine stabilit in functie de organismul tau! spor la slabit
Da, poti! si eu intentionez sa slabesc 10 kg...cu toate ca toata lumea zice ca sunt bolnava! Nu e adevarat, vreau sa dau jos pentru ca e nevoie! bafta:*