anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare cum o fi sa fii sub anestezie si sa visezi ca, cazi de la inaltime? De trezit nu cred ca te trezesti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Vorbesti numai tampenii, sub anestezie nu visezi nimic este stersa orice informatie asta este rolul ei ca sa nu simti durere. Iar de trezit, te trezesti 99.9% se trezesc.

| nevermind3322 a răspuns:

Sunt foarte interesante ideile pe care tu le clocesti, insa categoria nu pare tocmai potrivita pentru extraordinar de coplexa ta gandire metaforica ce pare ca sfideaza limitele unei minti normale si mediocre de fazani care se cred filozofi daca reusesc sa vomite o idee. Deci, in consecinta cara-te din rubrica asta.

| Racer01 a răspuns (pentru nevermind3322):

Cocolino,se spune ca pinochio avea un frate geaman. tine minte treaba asta!

| deepy a răspuns:

E patetic.In primul rand nu prea ai cum sa te trezesti(e aproape imposibil), in al doilea rand cred ca e imposibil sa visezi sub anestezie.Ai grija la categorie! Bafta!