| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

... Oare de ce Dumnezeu este rau cu altii
Oare de ce altii se nasc sanatosi si altii cu probleme:-<
Oare cu ce am gresit eu
Oare de ce m-am nascut cu probleme

Am trecut peste ele eu am vrut sa fiu optimista sa merg mai departe dar... LA aceasta intrebare am primit raspunsuri si de la Gabriela:-<

http://www.TPU.ro/......uie-sa-le/

Doamne cand vezi ca altii isi omoara copii ii abandoneaza si altii ce nu ar da sa aiba un copil

E cel mai frumos lucru sa ai un copil sa fie al tau

Poate ca sunt tratamente dar... oare toata viata o sa umblu prin spitale
am ajuns la concluzia ca

Dumnezeu este rau cu unii...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu spune ca Dumnezeu este rau. Tu nu stii planul Lui cu tine, nu stii ce altceva minunat iti pregateste. Ai incredere si asteapta timpul tau...

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Adelyyy, draga mea, nu fi disperata si nu-ti pierde credinta in Dumnezeu. Uneori El are planuri cu noi pe care noi nu le intelegem, dar pana la urma, daca alegem calea bune si grea a dragostei de Dumnezeu si de semeni, ne atingem fericirea.
Te inteleg, si eu imi doresc copii si nu pot sa am si eu nici macar nu gasesc cauza exacta. Am avut niste probleme, le tratez de 5 ani, acum pare ca s-au rezolvat, dar bebelusul tot nu vine.
Insa nu mi-am pierdut nadejdea. Pana la urma, poate nu mi-e dat sa am un copil al meu, poate undeva in lumea asta exista un copil nascut, al altcuiva pe care am sa-l infiez si are sa fie copilul meu. Si poate asta e scopul meu in viata. Nu stiu, dar am incredere ca o sa aflu cand va veni momentul.
Fii increzatoare, esti tanara, inteligenta, inteleapta. Dumnezeu n-o sa te lase, o sa te ajute si pe tine sa-ti gasesti drumul spre fericire.

| Flav a răspuns:

De ce unii au sufletul asa rau? Tu il ai? Eu zic ca nu! Fii multumita de asta, fruntea inainte, capul sus si hai sa cucerim lumea! Indiferent de problemele de sanatate, printr-un suflet nobil si curat, printr-o inima valoroasa, putem fi mai mari pana si ca cei sanatosi. Si daca D-zeu a vrut sa fie asa, hai sa demonstram ca putem ajunge in varful piramidei si cu aceste dezavantaje. Ca prejudecatile sunt doar simple pietre, iar noi un ocean prea adanc si luminos!

nony
| nony a răspuns:

¨Dumnezeu este rau cu unii¨ (oameni buni) .atunci cum se explica ca este bun cu altii (oameni rai)?
Dumnezeu face diferente? alege cu cine sa fie bun sau rau? Dumnezeu existá? daca exista de ce nu este impartial?
Intrebari peste intrebari care nu isi au raspunsul la noi. O viata avem, pe asta o traim.Nu spera in ajutoare divine si milostivenia zeilor.pentru ca nu o sa viná.
Deschide ochii. ce din ceea ce vezi ti se pare opera diviná ¿

| ღ..*Addelly*ღ.! explică:

Scz Brigaela

| georgica29 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti pierzi speranta niciodata. dumnezeu iubeste pe toti oamenii buni sau rai gandeste-te ca doar domnul dumnezeu te poate ajuta. Am si eu doi copiii de 10 si 6 ani si i-am facut la 17 ani dar nu te intrista caci dumnezeu iti va indeplini dorinta de a avea un copilas si nu trebuie decat sa te rogi si sa crezi ca numai ELte va ajuta.asta este viata trecatoare dar gandeste-te cat a suferit DOMNUL ISUS pentru noi si EL ne asteapta in rai la o viata vesnica fara dureri sau suferinta numai bucurii si fericire.ai grija de tine si nu te da batuta.are sa ti indeplineasca visul tau.

| Cryssy a răspuns:

Nu trebuie sa iti pierzi niciodata nadejdea...totul va fi bine... Dumnezeu ne da unele greutati cateodata pentru a ne incerca credinta...

| denisa0906 a răspuns:

De faptwinking voi unii habar n`aveti ce`s chestiile astea.sigh se numesc binecuvantari.tongue si nu nu trebuie sa iei mel toata viata fi serioasa is fffffffffff sigura pe mine cunosc multe cazuriiwinking

| Georgiana2905 a răspuns:

Sunt cazuri si cazuri, probleme mai grave si mai putin grave iar ceea ce ne fac pe noi mai tari sunt exact ele- problemele.
Stii cum se spune- toate la timpul lor. Gandeste-te ca asa ti-a fost tie dat. Ai de tras aceasta "cruce" dar nu o ai de tras pentru toata viata. Esti tanarat si ai o viata inainte. Ai o viata care sunt mai mult ca sigura ca iti va rezerva multe bucurii si suficienta fericire pentru a-ti calma ranile pe care le ai acum si de care sunt sigura ca se vor cicatriza cat de curand.
Tu fi tare. Ai multa lume langa tine care te iubesc si te sustin. Uita-ne si pe noi. Fruntea sus.

| cesege a răspuns:

Draga Adelyyy, nu cred ca Domnul 'te-a ales" si a spus:cu Adelyyy voi fi rau.In niciun caz! Fiecare avem rostul nostru pe pamant:unii sa fim parinti-mai buni sau mai rai-altii doar copiii toata viata.Eu cred din toata inima ca drumul harazit inseamna menirea noastra pe pamant, pe care trebuie sa o intelegem. O data inteleasa, ne-o asumam si FARA TRISTETE si RESENTIMENTE, cu curaj mergem pe drumul nostru.Cand privim inapoi, sa nu avem de ce ne rusina! Mult curaj si lasa tristetea! Timpul tau va veni cu siguranta!

| erik100 a răspuns:

Of cat ma doare si pe mine aceste subiecte... dar ce sa facem asa e viata unii platesc mai mult ca altii.imi pare nespus de rau pentru suferinta ta si acelor care trec prin asa cevadar singurul lucru care te poate ajuta e sa nu-ti perzi increderea in dumnezeu niciodata.stiu ca uneori ti se pare ca e nedrept ceea ce dumnezeu face cu unii dintre noi, dar sa stii ca asta e planul lui si noi nu avem dreptul sa-l judecam sa nu facem gresiala de al judeca din nou. EL a murit odata pentru noi sa nu mai facem aceeas greseala sa nul mai judecam si mai degraba sa-l urmam asa cum trebuie.atat te rog sa nu-ti perzi credinta caci e singurul lucru care ne ajuta sa mergem mai departe in viata cu bune si rele.este o vorba viata e frumoasa, trebuie sa stii so traesti. te rog sa uiti de durere pentru o zi macar si incearca sa te bucuri de viata si o sa vezi ca e frumoasa asa cum e ea.iti treimit o imbratisare din partea mea.

| Ivo a răspuns:

Nu e deloc rau cu unii...doar k ii pune la incercare sau poate ca ei platesc ce au facut parintii lor. dar fii optimista si nu iti pierde increderea. o sa apara si pe strada ta soarele.

| luiszagiorgi a răspuns:

Dumnezeu nu-i rau cu nimeni el ne iubeste pe totii ca suntem copiii domnului si el ne da putere si la cei cu probleme, dar sa stii un lucru ca noi oamenii suntem rai si pacatosi, dar asta se va vedea cand o sa mergem pe lumea cealalta ca sa dam rasplata si o sa fim judecati cei care o sa mearga in imparatia domnului si cei care o sa mearga sal slujeasca pe satan.NU UITA big grinUMNEZEU IUBESTE PE TOATA LUMEA SI EL NE AJUTA SA TRAIM DE PE O ZI PE ALTA.