anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare din cauza vopselei de par imi cade parul? mi-am vopsit parul acum vreo 3 luni si de atunci am observat ca-mi cade parul.Mentionez ca inainte aveam problema cu parul. Dupa ce-mi spalam parul era foarte uscat si abia l-am putut pieptana.Nu conta ca imi faceam masca de par cu regularitate, nu ajuta cu nimic.L-am vopsit cu palette garnier.Pana la urma am ales sa-mi tau parul scurt ca sa se mai regenereze.Dar inca si acum imi cade.Ce ar trebui sa-i fac ca sa treaca? sau poate e din cauza stresului? in ultimele luni eram foarte stresata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Incarcare a răspuns:

Iti intinzi parul? Daca folosesti placa de par, foloseste`o mai rar si daca chiar ai nevoie de ea, gaseste una profesionala. Parul cade cel mai des de la placa.

| tubica a răspuns (pentru Incarcare):

Nu-mi inting parul.Mereu am avut parul scurt si drept.Acuma am vrut sa-l las lung si cand deja era destul de lung a trebuit sa renunt din cauza deteriorarii parului.Asa ca l-am taiat scurt ca sa se regenereze.

| RobertLuci a răspuns:

Mie mie mi-a spus un prieten ca ar trebui sa cada la fiecare om cate 100 e fire de par pe zi ca sa fie sanatos

| Incarcare a răspuns (pentru RobertLuci):

Asta nu este adevarat. Unui om normal ii cad zilnic de la 5O ajungand pana la 150 de fire de par.