Buna,lamaile contin foarte multa vitamina C,daca poti sa le mananci asa este super, si te ajuta la imunitate foarte mult(intarirea sistemului), dar incearca sa nu le mananci unda dupa alta, adica foarte repede, cu mici pauze.Si daca le mananci si fara zahar esti tun
Nu dauneaza. Chiar e OK. Eu nu le suport, personal, dar daca tie iti plac poti manca cate vrei. Ca dor sunt fructe. nu chipsuri.
Cu toate ca ai apreciat un anumit raspuns,iti fac o recomandare, daca vrei sa tii cont de ea: aciditatea in cantitate mare, distruge mucoasa gastrica, distruge smaltul dentar, mai ales ca musti din lamaie.Asa ca, nu manca lamie pe stomacul gol, nu musca din ea, ca din portocala, iar in ceea ce priveste cantitatea(10 lamiii/zi), este foarte mare. Poate 2-3 bc, ar de ajuns.Tot ce este in cantitate prea mare, poate sa faca rau!
Mama îmi zicea mereu sa mă potolesc cu lamile fiindcă sunt oarecum obsedata de ele ), pai mereu când mănânc o lămâie ca pe un mar mama mă vede si îmi zice sa am grija ca mă va durea inima. Deci nu cred ca este indicat sa mananci 10 lămâi ca pe portocale, poti ajunge la spital. Sper ca ti- fost de folos. fundita? :3