| UnchiulRamiz a întrebat:

Oare exista bai bune in tratarea durerilor de glezne si talpi? Ma dor doar la mers, doctorul ortoped mi-a zis ca arata oasele ca a unei persoane de 50 ani... sau la ce doctor pot incerca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Dacă arată că la o persoană de 50 de ani, posibil să ai osteoporoză.
Dacă este adevărat ar trebui să renunți la alimentele care scot calciu din oase. Printre acestea este cafeaua lactatele și carnea. Și de abia după să adaugi alimente care aduc aport de calciu, precum susanul.

| UnchiulRamiz explică (pentru helpforyou):

Mie mi-o zis ortopedul sa consum lactate multe, am o problema la genunchi, plus ca ar fi de la un medicament special ce il iau de mai bine de 20 ani. Cat am luat Bonium maxx si Vimovo ma dureau usor, cum le-am terminat cum ma dor ca inainte. Iau si fleximobil aktiv de 20 si ceva de zile.

| SuperFata a răspuns:

Mergi la reumatologie, acolo îți vor fi făcute o serie de analize suplimentare.
Cred ca înotul te poate ajuta sa ameliorezi durerile și, încerca să porți încălțăminte comoda pentru a nu îngreuna mersul.
Câteva ședințe de kinetoterapie ar fi utile...
Îți mai poți cumpăra o crema cu care sa te masezi pentru relaxarea picioarelor.
Continua investigațiile, nu te opri aici.
Vezi cum stai cu vitamina D și alte analize ce ti le va da sa le faci medicul reumatolog.
Sănătate multa!

| UnchiulRamiz explică (pentru SuperFata):

Am rmn facut, ecografie la talpi si incheieturi la Timisoara in luna decembrie. Pai port papuci comozi, am ghete cu scai si adidasi cu scai, fiindca erau umflate la incheieturi picioarele si nu intra in papuci cu sireturi piciorul.