anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare merita sa fiu suparat in fiecare zi datorita greutatii mele? Nu sunt obez.dar sunt cam grasut, am 1.80 si 80kg...si am 3 colaceii si pectoralii mei sunt cam moi si lasatii in jos,si chestia asta ma framanta si ma face trist in fiecare zi...mi-e greu sa slabesc,pentru ca nu sunt sustinut e nimeni,mai ales mama care zice ca nu-s gras, si-mi da sa mananc numai mancare grasa.sarmale,cartofii prajiti chestii de astea.ce ma sfatuiti sa fac.nu vreau sa fiu suparat o viata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| DeejayAndr3y a răspuns:

Du-te la sala. Eu am 1.80 si 55 de kg laughing Apropo cati ani ai?happy

| anonim_4396 explică (pentru DeejayAndr3y):

Am 14 ani

| Bianca_3321 a răspuns:

Du-te la sala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Who gives a ***? Nu cred ca greutatea te deranjeaza ci tu doar dai vina pe asta. De ce dracu trebuie sa te sustina cineva? Tu nu poti sa te apuci de facut abdomene, flotari, genoflexiuni, greutati si toate cacaturile ca sa slabesti pe cont propriu? Poti face asta si fara sala. Mananci putin si des zilnic. Bei apa zilnic dar nu pana iti baltacaie in burta. Transpiri pana te ia naiba, faci dus. Care-i problema?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baga 2 saptamani cate 60-80 abdomene pe zi. Sa vezi cum incepi sa dai jos suncawinking.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce treaba au abdomenele cu datul jos suncii?

apuca-te de sah, esti complet paralel cu sportul

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Dar ce trebuie sa fac sa dau jos sunca?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident, exercitii CARDIO + alimentatie

alimentatia conteaza 70 % :
http://www.getfit.ro/......abire.html

si cardio = alergat ( cel mai eficient ), inot, bicicleta, stepper, etc., dar antrenamente de 1 ora, nu de 15 minute

| Chupulix a răspuns:

Stiu cum e cand nu te sustine nimeni, insa TU trebuie sa fii puternic, nu altii pentru tine. Gandeste-te ca daca iti propui ceva, trebuie sa reusesti. Nu e vorba ca vei fi suparat o viata din cauza greutatii, dar cu cat e mai multa grasime pe corp, cu atat va fi mai mare riscul sa te imbolnavesti de diferite boli, deci gandeste-te si la sanatatea ta.
Incearca sa bei multa apa, sa alergi si sa nu mananci seara dupa 6. Crede-ma, la inceput va fi greu, dar dupa prima saptamana te vei obisnui si totul va merge ca pe roate. Intr-o luna, daca o tii tot asa, poti ajunge la 70kg. bafta. :*

| anonim_4396 explică (pentru Chupulix):

Adica nu are nimic daca mananc tot ce face mama.toate grasimile?

| Chupulix a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca asa, pentru inceput, daca tot spui ca nu poti renunta la ele din cauza mamei tale care practic ti le baga pe gat. Cand vei vedea ca incepi sa slabesti, vei renunta si la ele. Si incearca sa vorbesti si cu mama ta, spune-i sa faca un efort sa nu mai gateasca in fata ta sau sa te cheme la masa cand gateste gras, fiindca ti-ai propus sa slabesti. Trebuie sa fii puternic, da?

| anonim_4396 explică (pentru Chupulix):

O sa incerc...happy

| Cozma27 a răspuns:

30 flotari si 30 abdominale pe zi inainte de culcare si dimineata cand te trezesti...fa un efort si nu o sa regreti happy

| altuser a răspuns:

Salutare
1. De ce trebuie sa te sustina cineva? tu o sa slabesti, nu acea persoana.
2. Nu da vina pe parinti, fiecare parinte se mira ce sa faca pentru copilul lui, nu cred ca sunt parinti care sa nu ii i-a mancarea din fata copilului.
3.Pentru pectorali, bagi flotari, tractiuni(vezi ca sunt pe net tipuri de exercitii)
4.Cu abdomenele nu dai jos colaceii. Ai grija la alimentatie(chiar daca iti fac ai tai, sunt sigur ca daca le zici ca tu vrei sa mananci : orez cu carne sau mai stiu eu ce o sa iti faca). Pe net sunt n site-uri cu ce poti manca si diferite retete. Bea multa apa. Alearga cat mai mult. Daca ai unde, du-te la sala. Acasa iti poti face si tu diferite exercitii, iti poti confectiona sau altele.
Sa nu crezi ca daca azi te apuci, saptamana viitoare ai slabit.

| Cosmin86 a răspuns (pentru altuser):

Tractiuni pentru pectorali?

altu paralel cu sportul, apuca-te si tu de sah