Picioarele nu se lungesc când slăbești, poate exista o falsa iluzie cum ca ar fi, desigur ca e o mare diferenta de imaginea intre un tip de 150 kg vs un tip de 80 de kg, fiind gras esti mai robust deci pari mai mic de inaltime pentru ca creierul interpreteaza diferit, se poate si sa stai cocosat
Majoritatea oamenilor de inaltimea mea le au mai lungi decat mine, am 1.76... sunt gras ce-i adevarat, n-am 150kg, am 117, dar daca ma masor de la finalul osului soldului eu sunt mai sus ca ei, intrebare: Picioarele incep de la sold pana la talpa. nu?
Talpa piciorului sa marit?
In ce sens sa se mareasca?
Asa se observa daca cresti in inaltime daca ti se mareste talpa piciorului
Inteleg, totusi am 15 ani, cateva sfaturi in legatura cu cum as putea sa mai cresc in inaltime?
Tu la varsta asta vei mai creste, asta e cred ca pot spune cu certitudine 100%, evita dulciurile, coca cola, lipsa efortului, manca mai multe fructe =5 pe zi =recomandat de savanti, legume crude, carne, grasimi naturale, carbo sanatosi, fa sport cat mai mult
Daca la mine in familie sunt urmatoarele inaltimi: Din partea mameI: Bunica 1.65, bunicu: 175, mama: 160, si din partea tatalui: bunica 1.70, bunicu 1.89, tata: 182, fratii lui tata: 184 respectiv 176, pot sa mai cresc pana la 1.80-82?
Genetica nu este o matematica, eu nu cred in chesti de astea
Dar daca ar fi sa vorbim in factori genetici, ce ai zice?
Posibilitati sunt, vei vedea tu daca se confrma, tu ai o varsta frumoasa, numai te gandi la asta
Multzam fain
Picioare le nu sunt telecopice să se extindă la o masă mai mică a purtătorului. Undeva ai totuși dreptate: articulațiile nu sunt atât de comprimate și atunci poate câștigi 1-2 mm
mikaguapa întreabă: