anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Obisnuiesc sa mananc branza de oaie sarata (veche de aproximaiv o luna) si am aflat ca ingrasa, asa este? Branza nu este cumparata din magazin!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Corinutsaa a răspuns:

Nu, nu este adevarat! Branza nu e asa grea la stomac.mai ales daca nu`i cumparata!
Si eu obisnuiesc sa mananc branzica sarata; x!
E foarte bunaa
poti manca linistita
big hug
pfta buna laughing

| PetreConstanta a răspuns:

Branza de oaie si de bivolita sint cele mai bune Stai linistit nu mananci tu cantitati mari sa te ingrasi Nu mai te lua dupa lume

| ederaionela a răspuns:

Nu ingrasa de la cine ai auzit nu cred ca e adevaratbig grin

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Chiar tu ai zis ca e sarata branza, sarea ingrasa.

| Deiia a răspuns:

Ingrasa un pic ca este sarata...ca sa nu te ingrasi inainte sa mananci bag-o in apa si gata asarea sau zi sa nu o faca cu sare...Aia de la magazin ingrasa.Da aia de la vaca nesarata nu ingrasa si aia cu zahar ingrasa. Sper ca ti-am fost ed ajutor

| PinkDea a răspuns:

Branza are lapte iar laptele ingrasa, daca nu mananci in exces nu are cum sa te ingrase

| Raul_Kando_1995 a răspuns:

Teoretic ....nu ingrasa doar in cantitati foarte mari numai ca problema e ca este sarata iar dupa ce mananci branza respectiva corpul cere foarte multa apa din cauza sarii iar apa retinuta in organism poate duce la cateva sute de grame in plus...

| Georgescu_Petre_1960 a răspuns:

Mincati sanatos. Brinza de oaie de la tarani,,, cea adevarata''.
Este foarte sanatoasa..Va ingrasati de la prostii alimentare cu E-uri. Aveti mare grija, la ce mincati!