| alma200033 a întrebat:

Ochelarii de vedere se poarta pentru totdeauna?winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Crisstinayy12 a răspuns:

Cam da, depinde de ce ai. Se poate face o operație dacă ai miopie, asta doar după 18 ani și e foarte scump. Există și lentile de contact doar că nu sunt disponibile oricui.
Dacă nu vă plac ochelarii dvs. de vedere puteți achiziționa alții, pe plăcut dvs. Nimeni nu va obliga sa vă alegeți pereche urâtă! De exemplu în locul dvs mi-aș lua foarte multe perechi dacă as avea bani și să le asortezi, dar înțeleg, nici mie nu îmi place, Deci poți folosi lentile de contact doar că nu sunt disponibile oricui. Nu chiar TOTDEAUNA, depinde și de om, se poate regenera vederea, deci nu îți fa griji, nu sunt pentru chiar totdeauna! ALTII port ochelari doar o luna, și vad bine deja. De exemplu prietena mea. Îi porți purta și un an, doar să nu stai pe tecnologie mult

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intotdeauna. Spre exemplu, eu am o problema ereditara de la tatal meu si cred ca ii voi purta toata viata (el a inceput sa ii poarte de la 10 ani, ca mine, si acum inca ii mai are, la 50 de ani), sau nu. O prietena nu a purtat decat pentru o perioada. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu medicul oftalmolog sa il intrebi.
Insa sa nu iti fie frica de ochelari. O colega nu voia sa isi puna ochelari, a zis ca nu poarta, iar dupa vreun an s-a obisnuit complet cu ei. Oricum, exista si solutii alternative, operatia cu laser, care stiam ca se face pe la 18-20 ani cand se stabilizeaza dioptria, sau lentilele de contact.