| Copila2016 a întrebat:

Odată am nimerit în chips-urile Lays o insectă prăjită probabil o urechelniță/muscă/lăcustă, dacă e muscă poate dăuna boli, dar nu știu că era cam mare, de atunci mă uit la fiecare chips înainte să-l mănânc. este posibil să fie mai multe în pungile lays vreo insectă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci, continui sa manaci cipsuri, desii ai dat peste gandaci prajiti acolo?!
Iti imaginezi in ce conditii se pregatesc nu? Ce ai avut tu in punga, a scapat de ochii controlorului, darsunt categoric infestati cu asa ceva.

| Copila2016 explică (pentru Violleta2022):

Era promoție și câștigam 500 mb/1gb/10 gb în pungă și acolo am văzut acea insectă prăjită pe un chips când mâncam din pungă iar după am aruncat punga la gunoi, nu mai mănânc lays și mănânc Chio pentru că mie frică.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Copila2016):

Ce sens are promotia si discounturile daca mancarea care o cumperi, chiar si pe gratis fiind, stii ca-i contaminata cu gandaci?
Nu face sens ce faci tu!
Te imbolanvesti cu buna stiinta, doar pentru ca erau la promotii?
Pacat ca nu prea dai mare importanta sanatatii acum!

| Copila2016 explică (pentru Violleta2022):

Pe atunci n-aveam net și n-aveam de ales trebuia să cumpăr pungi dinalea.

| cristimihailov a răspuns:

Nu e mai simplu sa nu le mai mananci?

| DovleacTurbat a răspuns:

Lasă mă, te vaiți de o insectă. Zilele astea am văzut dieta "minune" a lui J.Lo cu fel si fel de gângănii. Simte-te norocos, nu oricine îşi permite laughing.

| Dumbi a răspuns:

Promotia de la lays a fost cea mai tare, dupa cea de la KFC.
Ar fi fost bine sa suni la Protectia Consumatorului, si sa fi facut poze… Asa luai si bani si net gratis laughing