anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Odata m-am mansturbat ...cu degetul, dar nu trebuia sa fie asa... poveste lunga la dus.sa zicem ca mi-a alunecat "degetul". mai sunt virgina? nu am simtit nimic, dar vreau parerile voastre

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, esti virgina.

Abh
| Abh a răspuns:

Durere, sange... daca astea nu iti zic nimic, atunci mai esti virigina.

Bula
| Bula a răspuns:

Esti inca in clase elementare? Ca din clasa a 5-a si dirigintele tine pregatiri de sexologie! D"artminteri colegele si colegii de clasa / scoala!
Tu nu ai prietene? Sau tot ce aseamana se aduna?

| AvalohAlyn a răspuns:

Si ai incalecat pe o sa si ai spus povestea toata...si ai incalecat pe o capsuna si ai spus o mare minciuna...

| Flav a răspuns:

Eu sincer nu-s sigur. De unde esti? Chiar trebuie sa verificam lucrul asta.

| Silvia a răspuns:

Da, mai esti virginarolling eyes.

| Ana_6509 a răspuns:

Afurisit degetelul ala, trebuie sa-i pui lesa.laughingStai linistita ca nu se rupe himenul atat de usor.

| albastrel a răspuns:

E veche faza. stiu ca vreti sa fiti glumete dar chiar este veche faza asta. incearca altawinking

| r8driver a răspuns:

Da mai estiwinking

Deci daca nu poate rezista un deget, noi barbati cum dracu sa rezistamrolling on the floor

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Fara degetul in ghilimele ca se inte; ege altceva.scuze

| I.Love.Football a răspuns:

Depinde daca erai virgina si inainte sa te masturbezi...

| Klara a răspuns:

Cu degetul mai merge, numa' sa nu incepi cu periutarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai cu periuta de dinti, se face.aici pe TPU.degetul? nici nu intra.

| adsfsf a răspuns:

Vei avea un copil cu degetul.