| PisicutzaCenusie a întrebat:

Of! Vă rich urgentvajutaţi-mă! De câteva zile am intrat într-o stare ciudatăbig grine acum 5seri,mă simt ciudat,am impresia ca totul in jurul meu e inert,fără estetică,am un gol imens in cap,nu am nici-un gând în cap, parca toată mintea mea a iesit din cap.Nu am amintiri,dacă incerc sa mi le aduc aminte,le stiu,dar mintea mea e inertă,goală,am senzatia că nu o sa scap de asta in veci si intru in panica, am deja de 6 zile si nu mai suport,parca as fi in afara lumii,nu mai vad nimic,doar mecanic,nu suport asta, am de multe ori momente cand incep sa plâng fiindca mi-e fricaa ca nu mai scap.Am vb cu părintii mei si spun ca o sa-mi treaca.am 16ani si sunt băiat.bas rog ajutati-ma :'( :-X :'( :'( :'(:-X:'(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eduard619 a răspuns:

Esti obosit sau ai trecut prin cv neplacut eu simt asta in fiecare zi poate esti putin depresiv ca mine.
Recomand sa faci o activitate placuta care sa te stimuleze pozitiv si o sa treacă.

| PisicutzaCenusie explică (pentru Eduard619):

Tu de cand ai?

| PisicutzaCenusie explică (pentru Eduard619):

Am încercat.sa desenez

8 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Nu-mi place sa te iau cu abureli sau chestii de genul, trec direct la subiect, iesi din starea asta! Nu ma lua cu ''nu se poate'', la mine s-a putut! Si tu poti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relaxeaza-te, totul e bine. fa ceva care sa te relaxeze, dar nu legat de tehnologie. plimba-te, citeste, vorbeste cu cineva drag tie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai gandii fratioru' la din astea.Te simti ciudat aia e nu te mai gandesti si iti trece.N.ai si tu prin liceu o bunaciune ceva sa o cuceresti si tu? Iti mai pierzi si tu timpul happy.Hai te pup si bft la agatat.

| PisicutzaCenusie explică:

Scuze fata amuzantă, va rog muuuuuuuult nu mai pot suporta.nu vreau sa mai stresez părintii fiindca mama mea oricum s-a conf.cu o depresie mare

| PisicutzaCenusie explică:

Multumesc :'(