| BOSS00BOSS1 a întrebat:

Ofer fundă! am 22 ani și de 2 ani din cauza efortului la munca(lucrez în străinătate de 3 ani) am prezentat simptome de hernie de disc(ma doare spatele în partea dreapta și mi se lasă în piciorul drept mai ales când ma aplec) însă când am venit în vara anului trecut acasă și nu am făcut efort vreo 3 luni,nu am avut nici o durere,și de vreun an am la spate în partea dreaptă un fel de dâmb micut, nu am dat importanta, însă de vreo 2 săptămâni am cautat despre el și tot scrie ca e nodul și pot sa am cancer, ieri am dat mesaj la un doctor dermatolog,pentru ca nu sunt în românia, și mi-a zis ca cel mai probabil e un chist sebaceu, nu se vede la ochiul liber decât dacă pun mana se simte un fel de umflatura foarte mica, și azi am observat ca mai am unul asemănător puțin mai sus la spate între coaste, dar mai micuț, eu în ăștia 3 ani am și pus pe mine, de la 70 kg la 95, și am 180 înălțime, dar sunt foarte panicat, oare ce ar fi putea fi alea 2 chestii? mama mea are probleme cu coloana, la fel și bunica dar nu sunt grave

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| GligoresiLaruca a răspuns:

Faza cu coloana este aiurea, daca faci efort poti sa ramai paralizat.
Du-te la un consult la neurochirurgie sa vada ce este de facut.