Hemoroizi ai, trebuie operatie nu trec fara operatie hemoroizii de aceea faci scaun cu sange, ce varsta ai?
asa si ce legatura are menstruatia cu scaunul de la WC? Grele de tot, astea is nucleare
Daca singerezi cand stai pe WC aia inseamna ca ai hemoroizi, nu-i de la capsuni nu-i de la menstruatie, menstruatia are legatura cu alta zona, cu aia crepusculara
Cum sa zic is 2 orificii separate, nu au legatura intre ele intelegi? E bun daca ai inteles.
Bine acum depinde si ce intelegi sau la ce spui tu ca ai avut scaun.
Deci te intreb cei ala ai avut scaun? Intreb sa stiu ce sa zic pe aici, poate ca am inceput gresit, am inteles eu altceva.
Daca scaun la tine inseamna sa urinezi, atunci e alta poveste. Daca nu esti la menstruatie si singerezi cand urinezi e naspa, inseamna ca ai probleme, sa nu ai ceva pietre la vezica urinara, dar sa singerezi ar fi trebuie sa te doara rau de tot.
Ar putea sa fie tot ceva menstruatie, e mai bun sa consulti un ginecolog nu medicu de familie, ala se pare se ocupa cu altceva decat medicina
Nu am auzit sa manin ci capsuni si sa urinezi colorat rosu dui o sacosa d e capsuni sa maninci si apoi sa spuna cum e.
Stiu ce e ala scaun și nu, nu ma refer la urina. Stiu ca scaunul și menstruatia nu au legătură.
Aha, atunci e bun, daca stii si daca e ce cred si eu, inseamna ca ai hemoroizi, nu e de la mincat povesti nemuritoare ce spune doctorul vraci de familie.
Cam aia ai avea, nu-s sigur, dar aproape.
Bună! Mergi la medic: ginecolog și apoi internist (pentru colonoscopie!). Sângerările trebuie văzut de unde sunt... Numai bine!
Daca nu ai dureri, nu e nimic grav. Just in case, du-te la un laborator de analize medicale si lasa o coprocultura (cacutza) la analiza pentru verificare ( e gratuita cu bilet de trimitere de la medicul de familie).
Mergi la medic, sangerarea poate fi simptom al unor afectiuni grave, iar identificarea timpurie este de preferat