| etmiky a întrebat:

Off! am pus intrebarea acum 10 min. si nu mai apare, asa ca o scriu din nou(chestiile astea nu-mi plac deloc!)
Fundaa! Mi-a venit menstruatia si am dureri ingrozitoare, nu mai pot sta in picioare! ce pot face ca sa nu mai am dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lora3u a răspuns:

Asa patesc si eu. Incearca sa iei calmant, nurofen sau Ketonal - e mai puternic decat nurofenul. Poate pe tine te ajuta. Incearca sa stai intinsa, si eventual pune o burtica o sticla cu apa calda, sa tina cald, are efect calmant

5 răspunsuri:
| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Pai ai putea sa iei un paracetamol sau nurofen si daca durerea persista du-te la medicwinking

| Elly_8212 a răspuns:

Sa te asezi in pat, sa iti pui o sticla cu apa calda in acel loc, sa te masezi.ca si pastile poti lua nurofen sau aulin

| georgi18 a răspuns:

Incearca sa iei un ibuprofen te ajuta cel putin la mine merge.big grin

| Saiko a răspuns:

Ia pastile pentru astfel de probleme. Surprinzător, la mine merge Eferalgan.
Ciudat, oricum, dar se zice că masturbarea te scapă de dureri.(Sincer, nu începe să te masturbezi acum, eu doar te-am informat)
Poţi face o baie caldă, să pui prosoape calde pe abdomen (bănuiesc că acolo te doare, nu?), bei un ceai cald, ceva şi stai în pat.

| teodora97 a răspuns:

DU\ute la doctor!-