anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Offf...am ceva kg in plus, si as vrea sa slabesc, dar nu prea am ambitie sad dar trebuie, pentru sanatatea mea sigh a trecut cineva prin asa ceva? cateva sfaturi? pentru inceput as vrea sa slabesc 10 kg sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VincentVlnt a răspuns:

Uite cum am facut eu happy nu esti asa de lenes incat sa nu iesi pe afara si sa nu te joci ( sa alergi ) nu? Daca esti chiar asa de lenes ai face bine sa termini cu Lenevitu happy de mancat evita cat mai mult grasimile happy si nu manca chiar asa de mult cat sa te saturi happy pe langa asta iesi pe afara si alearga - joaca'te, etc happy sper ca te-am ajutat big grin SUCCES!

3 răspunsuri:
| DozaDeVise a răspuns:

Pai daca nupre ai ambitzi uite trei sfaturi pentru o ^o dieta^ ushoara:

1.mananci mai multe mese pe zi dar cate putin la fiecare dinele
2. chiar daca mananci mai putin la fiecare masa nu inseamna ca la prima mananci o felie de pizza, la a doua niste cartofi prajitzi si asa mai departe...cu alte cuvinte cat mai putin gras si cat mai putine prajeli
3.incearca sa mananci cate´un fruct din cand in cand...si poate la cate´o masa cate o salatzicwinking

am uitat sa mentzionez... fara mese dupa ora 19

fundita?¿

sper ca te´am ajutat macar un pic :*
succes

| Amelia94 a răspuns:

Eu am slabit 11 kg, si acum ma simt super in pielea mea, ma simt alt om. Le-am dat jos in aproximativ 5 luni tinand dieta, nu am mai mancat paine multa, prajeli, dulciuri...Mancam numai salate si mancaruri usoare de ex iaurt cu cereale, supe, salate...cam asta, iar cu o alimentatie sanatoasa si un regim strict am facut si sport in fiecare seara, iar asa am reusit sa dau jos.Inceputul e greu, dar te obisnuiesti daca ai multa vointa si vrei cu adevarat sa dai jos.Iti urez multa bafta cu slabitu si sper ca ti-am fost de ajutor.Si inca ceva,NU TE INFOMETA! nu ai sa faci nimic, ci din potriva te vei ingrasa cand vei manca si tu ceva mai bun pentru ca organismul va fi obisnuit sa nu primeasca prea multe calorii, asa ca ai grija, respecta mesele si seara un iaurt usor sau o salata. apoi treci la sport.Iti urez multa bafta! Funda?

| aylin_8497 a răspuns:

Http://aylin-nustiucevreau.blogspot.com/ ce zici de ideea propusa de mine?