Buna! Plamanii nu dor,deci nu iti face griji! Durerea pe care o simti tu este o durere intercostala care este fiindca ai stat sucit/a pe scaun! Cel putin, asa cred eu! Nu cred ca ai nevoie de un consult specializat, dar daca te doare in continuare(maine, poimaine), iti sugerez sa mergi la medic! Tot ce trebuie sa stii este ca nu este nimic grav! Stai linistit/a si nu te mai gandi.Incearca sa alungi durerea prin puterea gandului.Fa o activitate placuta sau dormi! Bafta!
Buna,
Si pe mina ma doare daca am purtat ceva strans la talie, de obicei curea la blug sau bluze care ma strang si nu am ajuns la baie mai mult timp. Dupa ce trece te simti relaxat
Durerea din jurul plamanilor pe care o simti nu este la plamani, poate fi a muschilor care s-au "intins" stand aiurea pe scaun. va trece in ceva timp, nu cred ca e ceva grav.
Poate fi o nevralgie intercostala ia daca ai un antiinflamator -diclofenac tb sau unguent sau antialgic pentru calmarea durerii.
Daca si la o unghie rupta scriem pe TPU, e clar cu generatiile viitoare. In viitor cred ca o sa intrebe direct in timpul actului sexual ce sa mai faca ca sa nu se plictiseasca.
AndreiAlexRojo întreabă: