| CatalinaNicoleta112 a întrebat:

Ok..deci buna,de ceva timp cred ca de câteva luni,am pe picioare ma refer jos si pe la glezna,am venele care mi-se vad destul de mult,ma refer ca zici ca sunt scoase de acolo, si se vad foarte mult.Nu se prea vede culoarea decât puțin de verde, doar pielea se vede.Nu inteleg de ce mi-au iesit asa.Am doar 12 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

Este fie o circulație periferică deficitară, care se poate trata ușor, inclusiv prin a schimba meniul alimentar. Sau poate fi din cauza faptului că organismul se dezvoltă neuniform.
Iar, o altă cauză, ar fi sedentarismul. Cât timp ieși din casă, să te joci, alergi, să mergi pe jos.
La vârsta pe care o ai și spui că ai această problemă, arată că în ultimii ani, nu prea ai făcut mișcare multă, sport.
Încearcă să schimbi ceva la alimentație și sport. Dacă va persista problema, atunci la medic.