anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok, deci chiar am nevoie de ajutor. Vreau să slabesc. Am incercat diete, să nu mănânc la fel de mult, am renunțat la zahar, dar pur și simplu nu da nimic rezultat. De practicat un sport sau de mers la sală chiar nu am timp. Chiar vreau, dar nu pot.
Chestia e că aș vrea sfaturi, poate știți niste remedii naturiste, preparate naturale care să ardă grăsimea sau suplimente de slăbit care funcționează și oferă rezultate vizibile rapid. De preferat să se poată achiziționa din magazine¿
Am incercat să beau ceai verde. Îmi place, dar nu cred că oferă rezultate vizibile rapid. O alta metoda încercată este consumul de ardei iute, dar pur și simplu nu pot sa bag in mine ardei zilnic.
Chiar am nevoie mare de ajutor, urgent! Sunt extrem de recunoscătoare pentru orice raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce inaltime ai si cate kg ai?

| TsuyuAsui a răspuns (pentru RAY):

1.62 și în jur de 70 kg

| RAY a răspuns (pentru TsuyuAsui):

Da,cam esti pe plus, plus ca esti fata, ce varsta ai?

| Donsavas a răspuns:

Mergi la un endocrinolog, poate nu poti slăbi din cauza unei boli endocrine.

| Antopuff a răspuns:

Fara miscare cam greu sa slabesti doar din mancat si rapid. Parerea mea e ca daca vrei sa fie de durata incerci si faci sport. Iti gasesti jumatate de ora cel putin si iesi la alergat sau faci exercitii acasa nu neaparat la sala.

| Bogdannn2004 a răspuns:

Io beau ceai Verde zilnic cam 2l si 4 l apa.Ca sa slabesti si nevoie de trei mese si 2 gustari sanatoase. Exemplu Dimineata 7-8 mananca un ou sau fulgi de ovaz 100 g 10-11 un mar sau portocala piersica etc.Mai rar banane struguri fructe uscate.La pranz 13:30-14:20 mananca piept de pui la gratar cu o salata sau ciorba sau peste slab merluciu, cod, stiuca.16:30-17:10 un fruct.Iar la cina eu de obicei beau un pahar de lapte 0, 1%grasime sau mananc o salata de rossi si castraveti

| lusianastase a răspuns:

Incearca sa consumi mai putin de 2000 calorii zilnic. Nu te baza pe remedii sau prostii din astea ca iti distrugi corpul. Continua sa bei ceai verde, iti va accelera metabolismul. Cel mai important e sa ai rabdare. Succes!