Daca poti da jos intr-o luna nu stie nimeni. Depinde de tine, sa nu te abati, depinde de cat de multa grasime ai.
E foarte bine ca ai scos prajelile, dulciurile si sucurile. Bea apa.
Alimentatia mi se pare proasta. Adica cea care ai descris`o.
Nu sunt indicate fructele seara si nici prea des. Ele ingrasa contin zahar si carbohidrati si mancandu`le seara nu faci prea bine. Ar trebui sa le muti dimineata.
Ai zis si de cereale cu lapte. Ce cereale? Nestle, Fitness, Vitalis? Daca sunt de gen de astea scapa de ele, au mult zahar.
Iti recomand mai degraba sa mananci un iaurt 0, 1% grasime - max 2% grasime cu niste fulgi de secara (citeste eticheta sa nu contina zahar sau alte prostii).
Cartofi mananca mai rar, au multi carbohidrati si amidon.
Fa`ti salate.
Carne de vita/pui/peste. (la cuptor, fiarta sau facuta in tigaie fara ulei). In cazul pestelui poti si la conserva (ton/macrou/sardine).
Branza.
Oua (fierte, omleta facuta la cuptor cu legume)
Mai ai si leguminoasele (mazare, naut, linte, pastai...)
Cat despre exercitii, ca sa scapi de grasimea de pe burta trebuie sa faci exercitii cardio (cauta pe youtube). Ele ard grasimea. In paralel cu asta poti sa faci si abdomene.
Paine nu prea multa, macar sa fie integrala. Nu prea am incredere in cea neagra, si asta a ajuns sa fie colorata.
Eu mananc niste biscuiti de secara pe care ii iau de la Carrefour. Finn Crisps se numesc.
Trebuie sa ai rabdare, rezultatele nu pica din cer. Daca nu sunt cele dorite si foarte rapid nu te descuraja. Ele urmeaza sa vina.
Iti urez multa bafta!
Ai început bine, ideea este să te ții de sport și să faci în așa fel să ai mese fixe apoi să numai mânânci dulciuri, grăsimi, săruri. Dar la un moment dat trebuie să le introduci și pe acestea dreptat în anumite zile. Nu poți restricționa organismul de la ele mereu pentru că apar deficiențe.
Ai inceput bine.
Continua sa mananci cat de sanatos se poate, fara dulciuri, fara fast food, junk food, paine alba sau sucuri acidulate. Combina alimentatia cu miscare si e posibil sa ajungi acolo unde ti-ai propus. De tine depinde, nu de altcineva.
Eu, de exemplu, am slabit vreo 2-3 kg de cand am scos dulciurile din alimentatie - si fara sport, dar am oricum un metabolism rapid, care arde f repede.
Succes!
Incearca sa maninci 3 mese si 2 gustari zilnic(evita prajelile,pastele, cartofii, fructele f dulci, painea alba, dulciuri )Continua alergatul si fa abdomene de doua ori pe zi!