Exista medicamente care dau sterilitate. Din pacate ai grija ce iti doresti. Sterilitatea la femei inseamna transformarea acesteia din femeie in barbat. Modificarile sunt super periculoase: scade estrogenul=> toate caracterele secundare femeiesti sunt anulate: sanii isi pierd fermitatea, se lasa. Parul incepe sa fie foarte des si in zone specifice barbatilor (piept, mustata, barba...). Incepi sa te ingrasi exact ca un barbat: celebra burta de bere.
Pe langa aspectele estetice, estrogenul face ca sa creasca riscul unor boli: infarct miocardic, cancere de toate felurile (sani, uterin, vaginal, ovarian, de colon...).
Ai grija ce iti doresti. Chestia asta e foarte periculoasa.
Remediile naturaliste pe langa aceste efecte dau si hepatotoxicitate, ceea ce inseamna ca risti o hepatita toxica, si chiar o ciroza.
Exista multe alternative care nu necesita sterilizarea (ovarele raman, secretiile hormonale sunt normale, doar ca ovulul moare inainte sa ajunga in uter): legarea trompelor uterine ar fi cea mai sigura dintre astea.
Nu stiu ce sa zic... Nici eu nu-mi doresc copii... Si multa lumea mi-a spus "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea intampla"... E posibil ca la un moment dat sa gasesti persoana potrivita sau sa iti sune ceasul biologic si sa iti doresti unul. Mai bine apeleaza la o metoda contraceptiva care te protejeaza de o sarcina... Si reversibila. In cazul in care ai deja suficienti copiii si esti sigura ca nu vrei altii exista o metoda definitiva: legarea trompelor.
Dar... cel mai bine ia in calcul varianta care ti-a dat-o gabytzza... Steriletul. Trecand peste faptul ca trebuie sa mergi la ginecolog pentru asta... E o metoda de contraceptie foarte buna si nu iti afecteaza organismul ca anticonceptionalele care sunt pe baza de hormoni.
Buna, eu cred ca ar fi bine sa te gandesti inainte de a face acest pas, pentru ca nu se stie niciodata ce se poate inatampla si ar fi pacat sa regreti mai apoi.
Mai bine apelezi la o varianta mult mai sigura: steriletul
http://sanatate.ele.ro/Contraceptia-prin-sterilet_--a974.html
dbem întreabă:
anonim_4396 întreabă: