Ar trebui sa te vada un medic. Ce ai tu acolo este un hematom, o colectie de sange. Poti pune ceva rece ca sa se retraga. Dar arata ca te-ai lovit rau si ca poti avea ceva leziuni si in cap, nu numai la exterior. Ai tai ar trebui sa te supravegheze, sa nu iti pierzi cunoastinta, sa nu dormi mai mult decat e cazul, sa nu versi, sa nu ai dureri de cap, stari de confuzei. Daca apare asa ceva, du-te urgent la neurochirurgie. Daca parintii tai nu pot sa te supravegheze atent (cineva care sa se trezeasca doua nopti macar la 4 ore interval si sa te trezeasca si pe tine pentru afi siguri ca totul e in regula), atunci poate ar trebui sa mergi sa fii supravegheat la spital.
Eu m-am lovit de multe ori la cap si nu am nimic (Cred), dar totusi problemele sunt de la om la om, du-te la medic.
Si ce mai astepti? Du-te imediat la medic.Nu sta asa
Iti urez sanatate si ai multa grija de tine pe viitor
Nu vars, n-am dureri de cap, nimic din ce a zis brigaela, azi am apasat mai tare pe gaura aia, si s-a facut un crater... apoi si-a revenit...totusi, nu stiu de ce, azi de dimineata
s-a deplasat ceva la nas, de zici ca sunt un personaj din avatar la nas...need help, nu pot merge la doc. ca nu vrea mama
Ar cam trebui sa te duci la medic... ce mai astepti? sa se vindece? .doctorul te poate ajuta...Iti urez multaaa sanatate si sa ai grija de tine!
Poii cel mai bine e sa te duci la un medic. poate este ceva si sa nu se agraveze. succes. si multa sanatate;-)