| Andrew1998 a întrebat:

Ok, sa incep cu inceputu, azi la scoala, in prima pauza am stat in clasa, in a 2a pauza m-au rugat colegii sa ies pe afara.si am iesit, am fost la ghetus acolo, si am incercat diverse"scheme", si am incercat sa fac 360 in timp ce alunecam si am cam dat cu capu de gheata, s-a umflat imediat, dar zici ca e un vulcan, adica are marginile tari, si in centru e moale rau de tot, si ma doare ff tare cand PUN mana nu cand mangai, si cand ma incrunt ma doare, s-a umflat 1/4 din frunte, am cam dat tare de ghetus, ce pot face? mama a zis ca nu se face nimic, si ca s-ar putea sa am un cheag de sange acolo, voi ce ziceti, stiti vreun tratament ceva? trebuie sa merg la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebui sa te vada un medic. Ce ai tu acolo este un hematom, o colectie de sange. Poti pune ceva rece ca sa se retraga. Dar arata ca te-ai lovit rau si ca poti avea ceva leziuni si in cap, nu numai la exterior. Ai tai ar trebui sa te supravegheze, sa nu iti pierzi cunoastinta, sa nu dormi mai mult decat e cazul, sa nu versi, sa nu ai dureri de cap, stari de confuzei. Daca apare asa ceva, du-te urgent la neurochirurgie. Daca parintii tai nu pot sa te supravegheze atent (cineva care sa se trezeasca doua nopti macar la 4 ore interval si sa te trezeasca si pe tine pentru afi siguri ca totul e in regula), atunci poate ar trebui sa mergi sa fii supravegheat la spital.

5 răspunsuri:
| jvEcu a răspuns:

Eu m-am lovit de multe ori la cap si nu am nimic (Cred), dar totusi problemele sunt de la om la om, du-te la medic.

| redrosegirl a răspuns:

Si ce mai astepti? Du-te imediat la medic.Nu sta asacrying
Iti urez sanatate si ai multa grija de tine pe viitorkiss

| Andrew1998 explică:

Nu vars, n-am dureri de cap, nimic din ce a zis brigaela, azi am apasat mai tare pe gaura aia, si s-a facut un crater... apoi si-a revenit...totusi, nu stiu de ce, azi de dimineata
s-a deplasat ceva la nas, de zici ca sunt un personaj din avatar la nas...need help, nu pot merge la doc. ca nu vrea mamastraight face

| Iustiina a răspuns:

Ar cam trebui sa te duci la medic... ce mai astepti? sa se vindece? tongue.doctorul te poate ajuta...Iti urez multaaa sanatate si sa ai grija de tine!

| Iulii a răspuns:

Poii cel mai bine e sa te duci la un medic. poate este ceva si sa nu se agraveze. succes. si multa sanatate;-)