| xFaith a întrebat:

Ok. situatia s`a agravat de cand fratele meu i`ar fi dat snack`suri bichonului meu in varsta de 4 luni straight face. De 5 zile vomita intruna : verde / spuma. nu mai mananca nimic nimic straight face
Am chemat de 3 ori la rand medicul veterinar si i`a administrat prin injectie urmatoarele mdedicaente : vit c, dexametason / aspatofort
El spune ca si-ar fi dat ficatul peste cap oh go on si ca o sa-i treaca, depinde cat isi vor face efectele medicamentele
Si tot nu`i trece. adica imi este frica sa nu moara straight face m`am atasat mult de ea si nu vreau sa o pierd.
Ce as putea sa-i mai fac? straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Vorbește și cu alt veterinar!

| crazypuff09 a răspuns:

Cainii au obiceiul de a manca iarba cand au un deranj digestiv.Si atunci voma e spumoasa verzuie. Nu au ramas fire de iarba prin resturi? Poate ca, fiindca l-a deranjat stomacul a mancat iarba pe afara si de asta vomita. Insa nu stiu de ce nu mananca, de obicei cainele meu isi revine urgent. Probabil ca ar trebui sa consulti un alt medic veterinar, ca din pacate ff putin isi cunosc meseria. Sper sa se faca bine happy