| Lala20 a întrebat:

Ok stiu ca pentru unii va parea absurd. Dar are ceva daca te speli pe cap cand esti bolnav? Sau ma rog. faci baie? Chiar se agraveaza daca te speli pe cap sau se intampla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, dar în baie trebuie să fie cald, apa să fie fierbinte, iar după ce termini baia să nu treci brusc la temperatură mult mai scăzută, aşa se agravează. Dacă treci de la cald la frig, răceşti şi mai rău. Stai la cald şi bea multe ceaiuri de lămâie, dacă ai răcit. Însănătoşire grabnică!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu se intampla nimic, daca ai grija ca temepratura in baie sa fie suficient de mare (25-26 de grade), apa sa fie calda, sa te stergi bine si repede si sa nu stai in temepraturi sub 23-24 de grade sau in curent cateva ore bune.

| AdelinaC a răspuns:

Nu are nicio legatura una cu alta atata tot ce trebuie sa ai grija sa nu stai ud pentru ca vei raci mai rau. Dupa baie te imbraci mai gros si iti pui o caciula in cap pana ti se usuca parul.

| Cσσкiє a răspuns:

Nu ai pentru ce. O seară frumoasă!

| *Lyttle.me* a răspuns:

Buna:*
Eu normal cand eram racita/bolnava nu faceam baie.pana si mama imi interzicea. fa cum crezi tu dar eu stiu ca nu e bine. Mai bine stai in pat invelita la caldura de acolo, decat sa faci baie la cap, iesi uda din baie ti se face frig si pe urma o sa te ia cu frisoane. Mi-am zis parerea:*.

Kisses si fa-te bine! >big grin

| Lala20 explică:

Mersii pentru sfaturi. Astept si alte pareriwinking

| Lala20 explică:

Multumesc @●ℓίvε ίη šρяίηģ ċσℓσяš● dar nu sunt racita laughing Oricum apreciez sfaturile.

| Lala20 explică:

Mersii @*Lyttle.me* pentru. sfat si repet: NU SUNT RACITA laughing Dar mersii oricum.
Intrebarea era pentru. modul general. Nici eu pana acum cand eram mai grav racita nu faceam.

| ilovedemi a răspuns:

Nu cred dar sa iti usuci repede parul ca daca e frig racesti mai raau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are numic