anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Okay deci lamuriti-ma si pe mine, am mancat miere cu paine mai devreme ca simteam ca imi era foame ca nu mancasem de cateva ore, si dupa ce am venit din bucatarie in camera am simtit o durere in piept, bun nu piept, mai jos de pectorali, si se schimba durerea...ma lasa cand ma aplecam sau stateam in picioare fata de cand stateam culcat thinking si na...intrebarea e oare ce o fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Stomacul tau a avut o problema fie cu foamea prelungita, fie cu mierea pe careprobabil ca ai mancat-o cu viteza.

| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

thinking pai...cu mierea nu cred...am mai mancat miere dinaia si a fost totul bine, cred ca de la foame, paine care e egala cu 0 si miere care e dulce si na, nu pica bine sa o mananci pe stomacul gol

3 răspunsuri:
| EmanuelEmy7 a răspuns:

Nu mai manca mierea simpla, mai adauga si unt si scortisoara, si nu vei mai avea nici macar o problema!

| anonim_4396 explică (pentru EmanuelEmy7):

winking am inteles cum sta treaba, mersi