anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Okay TPU deci am fost la analize si imi voi afla rezultatele in scurt timp, insa pana nu primesc cateva raspunsuri nu ma voi calma. Acum o ora m-am lovit la cap si am facit un cucui, in fine, nimic ingrijorator. Eu de cateva luni pana in prezent am avut cateva atacuri de panica si este posibil sa am carente sau anxietate. Inca nu stiu sigur ce. Ideea e ca imi fac foarte multe griji degeaba, iar cand se intampla asta imi creste tensiunea aproape incontrolabil (probabil un simptom normal) iar cand am acces de panica tind sa cred in momentul acesta ca poate fi din cauza loviturii, cand de fapt este doar cauza ingrijorarii, dar nu ma pot calma deloc. Aveti idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

N-ar strica sa faci niste psihoterapie.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la un psihiatru, ipohondria te poate omori.

Bula
| Bula a răspuns:

Pana ce vei decide ce sa faci, bea zilnic 2-3 cani mari de ceai combinat:
Reteta pentru un jumat de litru de apa
- SALVIE - o lingurita cu varf sau un pliculet +
- TEI - 4-5 flori uscate sau un pliculet

- indulcire cu cate o lingura de MIERE DE ALBINE la fiecare cana de ceai

Se bea la temperatura camerei sau usor calduta, dimineat o cana, respectiv inca una spre amiaza (in caz de mediu stresant).
Seara inainte de culcare se bea inca o cana, la care se poate adauga si jumatate de lapte, caldut, pentru un somn mai bun.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Tind sa cred ca esti ipohondru. daca ajungi sa faci atacuri de panica, doar pentru ca ti se pare ca ai ceva.
Ai 19 ani, ia-ti de munca si nu mai vegeta non stop, gandindu-te si inventand boli pe care nu le ai, ca-ti induci stres si atacuri de panica.

| SuruuChan a răspuns (pentru Violleta2022):

In primul rand, m-am ingrijorat pentru un prieten asa ca am pus intrebarea trecuta pentru el, pentru ca nu gaseam raspunsuri pe Google. In al doilea rand, am 17 ani si cred ca am mai multe realizari decat vei avea tu peste 40 si mi se pare josnic sa te adresezi asa unui strain despre care nu stii nimic. Eu iti propun sa "nu mai vegetezi" pe TPU si sa lasi raspunsuri la categoria "sanatate" care ar putea face rau. Si daca as fi fost eu, este strict treaba mea cum imi pierd vremea si ce fac cu timpul meu si pe viitor, nu te priveste, raspunsul tau este partial si irelevant. Multumesc.

| SuruuChan a răspuns (pentru Bula):

Multumesc pentru raspunsul tau obiectiv. O solutie simpla, fara negativism. Apreciez.

| Violleta2022 a răspuns (pentru SuruuChan):

Ce copilas esti! laughing te ambalezi in necunsotinta de cauza!
Realizarile tale, sunt probabil 1% din cat am realizat eu pana la varsta asta, avand de peste 3 ori varsta ta.

Cat priveste ipohondria si minciuna, este de jale, pentru ac nue sti constient ca le ai pe amandoua.

Vezi ca ti-a raspuns un medic mai sus, care te trimite direct la psihiatru, pentru ipohondria care te bantuie.
Poate pe ea o vei lua in serios.